ΣΙΝΕ

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Η σπαρακτική μάχη σκύλου για τη ζωή του μέσα σε κάδο απορριμματοφόρου - ΒΙΝΤΕΟ

Οπτικό υλικό που προκαλεί ανατριχίλα έδωσε στη δημοσιότητα η οργάνωση προστασίας ζώων RSPCA στην Αυστραλία. Είναι τα πλάνα που κατέγραψε κάμερα τοποθετημένη σε...
απορριμματοφόρο από έναν σκύλο που βρέθηκε μέσα στον κάδο, με τη λεπίδα που πολτοποιεί τα σκουπίδια να πηγαίνει και να έρχεται.

Το μικρόσωμο σκυλί βρέθηκε μέσα σε απορριμματοφόρο, στο Μπρισμπέιν, πέφτοντας από κάδο μαζί με τα υπόλοιπα σκουπίδια. Στο βίντεο φαίνεται η απεγνωσμένη προσπάθειά του να βρεθεί πάνω από τα απορρίμματα, που συνεχώς έπεφταν από πάνω του, ενώ την ίδια ώρα ο μηχανισμός του απορριμματοφόρου πολτοποιεί το περιεχόμενο του κάδου.

Η οργάνωση δημοσιοποίησε το βίντεο μέσω της σελίδας της στο Facebook, καλώντας όποιον έχει οποιαδήποτε πληροφορία για τον υπεύθυνο αυτού του βασανιστηρίου που υπέστη ο σκύλος, ο οποίος γλίτωσε από θαύμα, να εμφανιστεί.

Όπως εξήγησε στο ABC εκπρόσωπος του RSPCA Queensland, η οργάνωση κλήθηκε στον ΧΥΤΑ της περιοχής, όπου ένα σκυλί είχε βρεθεί ζωντανό. Ήταν ο εικονιζόμενος, ονόματι Tippie. Η οργάνωση υποπτεύεται πως ο Tippie πετάχτηκε επίτηδες μέσα στα σκουπίδια και αναζητώντας το υλικό από την κάμερα του απορριμματοφόρου, βρήκε το σοκαριστικό απόσπασμα.

«Το πώς επέζησε είναι απλώς θαύμα» σχολίασε ο εκπρόσωπος. «Αρχικά νομίσαμε πως τον είχαν δέσει μέσα σε σακούλα, αλλά φαίνεται πως τα σκουπίδια πάνω του είναι από την προσπάθειά του να σωθεί μέσα στον κάδο. Ανακατεύτηκε με τα απορρίμματα ενώ οι λεπίδες του απορριμματοφόρου ανέβαιναν και κατέβαιναν, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε πως είναι ακόμα ζωντανός».

Η RSPCA έχει αναλάβει τη φροντίδα του Tippie ενώ έχει βρεθεί και ο ιδιοκτήτης του.

Το βίντεο είναι πραγματικά σοκαριστικό, παρά την κατάληξή του. Γιατί κάθε φορά που ένας «άνθρωπος» πετάει κουτάβια ή γατιά μέσα σε σακούλες σκουπιδιών και μέσα στον κάδο και κάθε φορά που δεν τυχαίνει κάποιος να ακούσει το κλάμα ή τις φωνές και να τα βγάλει μέσα από τα σκουπίδια, τα ζώα βιώνουν αυτό που βίωσε και Tippie. 

Με χειρότερο τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: