ΣΙΝΕ

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Οι νέες πιάτσες στην Αθήνα: Πού συχνάζουν οι καλλονές φοιτήτριες - Τρομακτικό θέμα επιβίωσης

Άλλαξαν οι πιάτσες στην Αθήνα, πού συχνάζουν τώρα οι καλλονές φοιτήτριες;

Ξαφνικά η οδός Θεάτρου και οι δρόμοι γύρω από την Ομόνοια,...

που κάποτε έσφαζαν από ζωή, τώρα ερήμωσαν. Στη λεωφόρο Συγγρού οι κοπέλες έχουν μειωθεί αισθητά.

Και ξαφνικά, περιοχές “χλιδάτες”, όπως η Κηφισιά, το Γαλάτσι, το Παλαιό Φάληρο και η Γλυφάδα έγιναν πιάτσες.

Τα στέκια άλλαξαν. Η οικονομική κρίση έστρεψε τους «προστάτες» με τις “κοπέλες τους” να μετακομίσουν σε πιο χλιδάτες περιοχές. Πλέον στο κέντρο δεν κυκλοφορεί κανείς. Υπάρχει τρομακτικό θέμα επιβίωσης.

Οι νέες πιάτσες πλέον είναι οι εξής:
Στο Γαλάτσι

Αρκετές έχουν μετακομίσει πλέον στο Γαλάτσι. Στην αρχή βρίσκονταν κοντά στην οδό Πατησίων, στους πρόποδες της Γαλατσίου. Όμως, πλέον, μέρα με τη μέρα παίρνουν την άγουσα και τα τελευταία βράδια συναντά κανείς μαύρες καλλονές ακόμη και στα μέσα της οδού Γαλατσίου.

Στη Νέα Ερυθραία
Κάποιοι σκέφτηκαν πιο εμπορικά. Άδραξαν της ευκαιρίας κι αποφάσισαν να μεταφέρουν μερικές από τις “κοπέλες τους” στα βόρεια προάστια, με σαφή στόχο τα γεμάτα πορτοφόλια των πελατών στην Κηφισιά. Ξαφνικά τα φανάρια της Λεωφόρου Κηφισίας, στη Νέα Ερυθραία, έγιναν στέκι. Οι… δουλειές ανθίζουν.

Οι φοιτήτριες της λεωφόρου Ποσειδώνος
Στην οδό Ποσειδώνος, στο ύψος της Γλυφάδας, βλέπει κάποιος πανέμορφα κορίτσια, νεαρής ηλικίας, στην πλειοψηφία τους φοιτήτριες. Το ίδιο και στο αγγλικανικό νεκροταφείο, στο Παλαιό Φάληρο, όπως και στο Δέλτα του Φαλήρου, στην παλιά παραλιακή. Το εντυπωσιακό είναι ότι αρκετές κοπέλες βρίσκονται εκεί οικειοθελώς, χωρίς να έχουν προστασία.

Η Καβάλας των στεναγμών
Εκεί που η πιάτσα στη Συγγρού έχει αρχίσει να “σπάει”, στην λεωφόρο Καβάλας, δίνουν βροντερό παρόν. Στο ύψος των ΚΤΕΛ, μπορεί κάποιος να βρει ακόμα και κορίτσια που έχουν υποβληθεί ακόμη και σε επέμβαση αλλαγής φύλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: