ΣΙΝΕ

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Κοζάνη: Η ώρα της δικαιοσύνης για τη δολοφονία του ταξιτζή Κοσμά Τζέλιου - Ταραγμένη η γυναίκα του!

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στη δίκη για τη δολοφονία του Κοσμά Τζέλιου. Φίλοι, συνάδελφοι και συγγενείς του αδικοχαμένου ταξιτζή ζητούν την καταδίκη του ειδικού φρουρού...


Στο Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο της Κοζάνης κάτω από Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας προκειμένου να δικαστεί βρίσκεται από νωρίς το πρωί, ο ειδικός φρουρός από την Καστοριά που όπως ομολόγησε τον Μάρτιο του 2017, δολοφόνησε τον 52χρονο ταξιτζή Κοσμά Τζέλιο, σε αγροτική περιοχή της Καστοριάς.

Στα δικαστήρια της Κοζάνης βρίσκεται αρκετός κόσμος από την Καστοριά, συνάδελφοι του άτυχου 52χρονου και συγγενείς του.

Η δίκη ξεκίνησε στις 9:30 με πρώτη μάρτυρα την σύζυγο του άτυχου 52χρονου ταξιτζή, εμφανώς ταραγμένη, με έντονη τη συναισθηματική φόρτιση κατά την εξέτασή της από το Δικαστήριο.

Το χρονικό της υπόθεσης
Όλα συνέβησαν την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2017 όταν ο άτυχος ταξιτζής Κοσμάς Τζέλιος βρέθηκε νεκρός σε αγροτική περιοχή στην Κορομηλιά Καστοριάς, λίγα μέτρα μακριά από το ταξί του.

Οι έρευνες της Αστυνομίας έπειτα από την αξιοποίηση των κατάλληλων στοιχείων, ανάγκασαν τον ειδικό φρουρό να ομολογήσει κατά τη διάρκεια της προανάκρισης ότι σκότωσε τον ταξιτζή, για να τον ληστέψει.

Ο 31χρονος ειδικός φρουρός είχε πάρει απόσπαση στην Καστοριά για υπηρεσιακούς λόγους ασφαλείας, καθώς είχε μετάσχει στην επιχείρηση σύλληψης του Νίκου Μαζιώτη στο Μοναστηράκι, στις 12 Ιουλίου 2014.

kozanilife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: