ΣΙΝΕ

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Ευχαριστήριο Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών Γ. Δασταμάνη

Για ακόμη μια χρονιά διοργανώθηκαν με επιτυχία οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στα Γρεβενά σε μια κοινή προσπάθεια του Δήμου, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.
Το κύριο χαρακτηριστικό των εκδηλώσεων ήταν η χρονική τους διάρκεια (12 ημέρες συνολικά), η διασπορά τους σε διάφορα σημεία της πόλης αλλά και στα χωριά και η ποικιλία θεαμάτων και ακροαμάτων.

Στον απόηχο, λοιπόν, των εκδηλώσεων ο Δήμος Γρεβενών θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή τους: πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι, επαγγελματικοί και εμπορικοί φορείς, μαθητές των Λυκείων και των Γυμνασίων της πόλης και ευγενικοί χορηγοί που πρόσφεραν προϊόντα και υπηρεσίες . Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που οι Γρεβενιώτες φάνηκε να απολαμβάνουν τα τεκταινόμενα, παρατάθηκαν με ζωντάνια στις περισσότερες από αυτές και δημιούργησαν ένα ζεστό και φιλόξενο κλίμα για τους επισκέπτες της πόλης που φέτος εμφανίστηκαν ξανά μετά από πολλά χρόνια απουσίας.

Τέλος τα εύσημα πηγαίνουν και στην Οργανωτική Επιτροπή, στους Υπεύθυνους των Εκδηλώσεων και το προσωπικό του Δήμου (κυρίως στο Τμήμα Καθαριότητας) που ανέλαβε τα διοικητικά, οικονομικά και πρακτικά μέρη ώστε να απολαμβάνουν όλοι τη χαρά των ημερών.

Καλή Σαρακοστή σε όλες και όλους και ανανεώνουμε το ραντεβού για του χρόνου με νέες ιδέες και βελτιωμένες διοργανώσεις!

Ο Δήμαρχος Γρεβενών 
Γεώργιος Δασταμάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: