ΣΙΝΕ

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Ψηλοί άντρες και κοντές γυναίκες εγγυώνται ένα τέλειο γάμο, σύμφωνα με νέα έρευνα

Σύμφωνα με πρόσφατη επιστημονική έρευνα, όσοι ψηλοί παντρεύονται κοντές γυναίκες θα έχουν έναν πολύ ευτυχισμένο γάμο. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο στην επιτυχία μιας σχέσης:
εμπιστοσύνη, επικοινωνία, σεβασμός, το αν ο άλλος ρίχνει τις βρόμικες κάλτσες του στο καλάθι με τα άπλυτα ή τις πετάει όπου ‘ναι στο σαλόνι. Ωστόσο, οι επιστήμονες επικεντρώθηκαν σε έναν παράγοντα που φάνταζε επουσιώδης: το ύψος. 
Στο πρότζεκτ έλαβαν μέρος 8.000 άτομα.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, καθώς φαίνεται πως το ύψος του άντρα σχετίζεται άμεσα με την ευτυχία της γυναίκας. Όσο περισσότερα εκατοστά τον χωρίζουν από τη συμβία του, τόσο μεγαλύτερη ευχαρίστηση νιώθει εκείνη! Να σημειωθεί πως το θέμα ύψος παίζει ρόλο μόνο τα πρώτα 18 χρόνια του γάμου. Από το σημείο αυτό και μετά, το μπόι δεν μπορεί να σώσει τα άσωστα.

Η εξήγηση που δόθηκε από τους ερευνητές είναι η μάλλον κυνική. Οι ψηλοί άντρες έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο, οι εργοδότες τους θεωρούν (για άγνωστο λόγο) πιο αξιόπιστους και πιο ικανούς εργαζόμενους. Κατά συνέπεια, οι μποϊλήδες κινδυνεύουν λιγότερο με απόλυση, ενώ κερδίζουν περισσότερα χρήματα, οπότε και οι γυναίκες τους νιώθουν πιο ασφαλείς και πιο χαρούμενες. Άσε που μπορούν να φορέσουν και τακούνια. Επομένως, βουρ στους γίγαντες, κορίτσια!

athensvoice

Δεν υπάρχουν σχόλια: