ΣΙΝΕ

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Οι νέοι υποψήφιοι της Ν.Δ. που έχουν ήδη προκριθεί για να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΝΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

Οι νέοι υποψήφιοι της Ν.Δ., οι οποίοι έχουν ήδη προκριθεί για να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.



Κατά τα όσα περιγράφονται, στο Σαββατιάτικο φύλλο της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» (13 Ιανουαρίου 2018), εξήντα πέντε (65) νέα πρόσωπα έχουν προκριθεί ως υποψήφιοι σε όλη την Ελλάδα, αφού διακρίθηκαν στο Μητρώο Νέων Πολιτικών Στελεχών, της Ν.Δ.

Στο δημοσίευμα, που φέρει σχεδιάγραμμα με τίτλο «Οι νέοι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρεται πως «πρόκειται για ανθρώπους της αγοράς και επιτυχημένους εκπροσώπους κάθε επαγγελματικού κλάδου», ενώ τονίζεται: « ... στα Γρεβενά ο πρώην πιλότος μαχητικού αεροσκάφους Απόστολος Τσένης».

Με αφορμή το δημοσίευμα, ο Απόστολος Τσένης, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Γρεβενών, προχώρησε σε ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ, στο facebook, στην οποία αναφέρει:

«Να σε επιλέγουν γι’ αυτό που είσαι και για όλα όσα έχεις επιτύχει, να σε διακρίνουν και να σε προκρίνουν γι’ αυτά.

Να σε θεωρούν τμήμα μιας αξιοκρατικής πολιτικής ανανέωσης που βασίζεται σε όλα όσα σχεδιάζονται, για ένα δημιουργικό και ουσιαστικό αύριο, αυτό δεν αποτελεί απλά μία τιμή.

Αποτελεί υποχρέωση και ιερό καθήκον, να φανείς αντάξιος, ικανός και συνεπής.

Ευχαριστώ και συνεχίζω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: