ΣΙΝΕ

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Ελληνίδες πετούν πάμφθηνα από Θεσσαλονίκη στο Μιλάνο για καυτά ραντεβού

Σάλος έχει προκληθεί στην Θεσσαλονίκη με τα μάτια να είναι στραμμένα στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, Μακεδονία, το οποίο είναι ορμητήριο νεαρών κοριτσιών τα οποία μεταβαίνουν στο...
Μιλάνο για καυτά ραντεβού με πελάτες.

Οι… βίζιτες έχουν μετατραπεί στον ευκολότερο και πιο προσοδοφόρο τρόπο για νεαρές Αθηναίες αλλά και Θεσσαλονικιές προκειμένου να αυξήσουν το εισόδημά τους και κυρίως να εμπλουτίσουν την γκαρνταρόμπα τους με πανάκριβα ρούχα και τσάντες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, τις ημέρες όπου οι αεροπορικές εταιρείες έχουν προσφορές για ταξίδια στο Μιλάνο, με ελάχιστο κόστος, στα 26 ευρώ, στο αεροδρόμιο Μακεδονία, επικρατεί το αδιαχώρητο. Νεαρές Ελληνίδες από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, με παρόμοια εμφάνιση κατακλύζουν τον διεθνή αερολιμένα.

Πλαστικά στήθη, οπίσθια αφρικανικών προδιαγραφών, ψηλά τακούνια και μαλλί τρέσα αποτελούν το χαρακτηριστικό outfit των εν λόγω κυριών οι οποίες μεταβαίνουν στο Μιλάνο για να βρεθούν με ευκατάστατους Ιταλούς και όχι μόνο. Μάλιστα για να αυξήσουν το εισόδημα, με τις διασυνδέσεις τους, καταφέρνουν να πετύχουν συναντήσεις στις οποίες θα έχουν… ανάγκη από υποστήριξη από κάποια φίλη τους, έτσι ταξιδεύουν μαζί.

Τα κορίτσια αποχαιρετούν την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, μικρές βαλίτσες βάρους έως 8 κιλών και πολλές από αυτές επιστρέφουν με δεύτερες βαλίτσες στις οποίες βάζουν τα ψώνια που έκαναν τις ημέρες της απουσίας τους. Έτσι, ικανοποιώντας τις ανάγκες τους, παρουσιάζονται μετά στις παρέες τους με πανάκριβα αξεσουάρ, κάνοντάς τες να απορούν πώς τα καταφέρνουν με τα πενιχρά εισοδήματα που έχουν στην Ελλάδα.

Ορισμένες μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso εκτός από χρηματικά ποσά είναι πιο τυχερές και λαμβάνουν και τα απαραίτητα δώρα, όπως κοσμήματα, γλιτώνοντας έτσι και τον κόπο του να πάνε να ψωνίσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: