ΣΙΝΕ

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Ας πιούμε μαζί ένα λικεράκι...

Κάστανο Λικέρ
Καμία γεύση δεν μπορεί να συγκριθεί με εκείνη που φτιάχνεται με αγάπη.
Στη Fonte di Vita ξεκινήσαμε από μικροί να δοκιμάζουμε τα λικέρ της γιαγιάς. Αγνοί καρποί και φρούτα του χωριού κλεισμένα σε...
ένα μπουκάλι, περίμεναν να ωριμάσουν κι εμείς περιμέναμε καρτερικά να γευτούμε λίγο από "το ποτό των μεγάλων".

Μεγαλώνοντας λοιπόν, μετά από πολλές δοκιμές, πειραματιστήκαμε καταλήγοντας σε νέες (ή πρωτότυπες) και δημιουργικές συνταγές. Προσθέσαμε παγάκια, το συνοδεύσαμε με διάφορα εδέσματα, το σερβίραμε πριν ή μετά το φαγητο. Τώρα πια ασχολούμαστε με την παραγωγή λικέρ και επαγγελματικά. Η παλιά γνώριμη συνταγή και η ίδια αγάπη, το μεράκι, τα αγνά υλικά, όλα ενωμένα σ’ένα μπουκάλι σε μία σύγχρονη ποτοποιία.
Ανοίγοντάς το ξυπνούν μνήμες. Κι ότι μένει αναλλοίωτο στο χρόνο, αυτή ακριβώς τη στιγμή,δημιουργεί η Fonte di Vita.
Είμαστε πάντα εδώ. Στην πηγή της ζωής. Σε έναν πανέμορφο κι ευλογημένο τόπο. Στη Μηλιά Κοζάνης. Ανάμεσα στις τριανταφυλλιές μας,που μας χαρίζουν το υπέροχο λικέρ τριαντάφυλλο, στις εκλεκτές φράουλες και τα καλότυχα ρόδια.
Αφήνουμε τη φύση να “ μιλήσει “, το χρόνο να κυλήσει και συναντάμε τα πιο ονομαστά κάστανα Βοϊου από τον Αυγερινό Κοζάνης για να συλλέξουμε κάθε πολύτιμη σταγόνα από το χυμό τους και να απολαύσουμε το λικέρ κάστανο με κομμάτια καρπού που το κάνουν μοναδικό στην ελληνική και διεθνή αγορά. Από τη Fonte di Vita και Τα Αυγερινιώτικα.

Ας συστηθούμε...
Στη Μηλιά Κοζάνης δημιουργήσαμε μια σύγχρονη και ταυτόχρονα παραδοσιακή ποτοποιία, πιστοποιημένη με ISO (9001 & 22000), πληρώντας έτσι όχι μόνο την ποιοτική παραγωγή και αυθεντική γεύση, αλλά και όλες τις υγειονομικές προδιαγραφές στα προϊόντα μας. Όλα τα προϊόντα μας παράγονται από φρέσκα, διαλεχτά φρούτα, εξαιρετικούς καρπούς και πέταλα λουλουδιών άριστης ποιότητας για να δένουν τη χρυσή συνταγή και να διατηρούν αναλλοίωτους όλους τους γευστικούς και αρωματικούς χαρακτήρες.

Στην υγειά σας...
To λικέρ θεωρείται το ποτό των αισθήσεων, και όχι άδικα. Γεύσεις και αρώματα κατακλύζουν τον ουρανίσκο στη δοκιμή του και μόνο. Για το λόγο αυτό σας προσφέρουμε φρουτώδες λικέρ ρόδι, φράουλα, τριαντάφυλλο και πρωτότυπο κάστανο σε συσκευασία υψηλής αισθητικής, που ομορφαίνει το ράφι του καταστήματος, του πιο απαιτητικού επαγγελματία και δίνει μια νότα άλλης εποχής, προσελκύοντας τις ματιές όλων των πελατών. Tα λικέρ Fonte di Vita παραμένουν πρωτότυπα και εκλεκτά δώρα κάθε εποχής και περίστασης.

http://www.naturalgreekcondime nts.com/el/olive-oil/chestnut. html




Δεν υπάρχουν σχόλια: