ΣΙΝΕ

Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Γιάτσιος: «Γενικός ξεσηκωμός στο Βελεστίνο»

Στο ραδιόφωνο του «ΒΟΛΟΣ 98.6 FM» και στην εκπομπή «CLASICO» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος του Ρήγα Φεραίου, κ. Γιάτσιος. Ο εκπρόσωπος της διοίκησης του συλλόγου τόνισε πως στο Βελεστίνο...
επικρατεί γενικός ξεσηκωμός για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στη Θήβα, όπου θα κριθεί η παραμονή στην κατηγορία, ενώ δήλωσε με νόημα πως στον Ρήγα υπάρχει «μαγνησιακή συνείδηση».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Κώστα Γιάτσιου:
Για το κλίμα που επικρατεί στο Βελεστίνο λίγο πριν το παιχνίδι της χρονιάς με τη Θήβα

«Στο Βελεστίνο επικρατεί γενικός ξεσηκωμός. Πριν φτάσουμε στο σήμερα θα πρέπει να κάνουμε μία αναδρομή για να μάθει ο κόσμος τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε όλη τη χρονιά. Αναλάβαμε τη διοίκηση του συλλόγου τον Αύγουστο. Όλοι μας είχαν τελειωμένους και όπου απευθυνόμαστε, είτε για παίκτες, είτε για χορηγίες, δεν πίστευαν σ’ εμάς. Εμείς διαψεύσαμε τις Κασσάνδρες, προχωρήσαμε παρά τις δυσκολίες και είμαστε ένα βήμα πριν τα καταφέρουμε. Αν έλεγε κάποιος το Φθινόπωρο πως θα παίζαμε την τελευταία αγωνιστική την κατηγορία, δεν θα τον πίστευε κανείς».

Για την πορεία πρωταθλητισμού που έκανε ο Ρήγας στο δεύτερο γύρο

«Η ομάδα μας φέτος αποτελούνταν από νέα παιδιά. Σιγά – σιγά, αυτή η ομάδα έδεσε. Το τεχνικό τιμ έχει κάνει φοβερή δουλειά και δημιούργησε ένα καλό σύνολο και γι’ αυτό ήρθαν τα αποτελέσματα».
Για τη δυσκολία που αντιμετώπισε η διοίκηση να πείσει παίκτες τον Ιανουάριο να έρθουν στην ομάδα, καθώς βρίσκονταν αρκετά κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού

«Ισχύει αυτό. Κάναμε πάρα πολλές επαφές με παίκτες για να ενισχυθούμε αλλά τις περισσότερες φορές αντιμετωπίσαμε άρνηση. Ευδοκίμησε η περίπτωση του έμπειρου Αργύρη Κυριάκου, ο οποίος θα είναι στη διάθεση του προπονητή και στο παιχνίδι της Κυριακής.

Η αλήθεια είναι ότι και το πρωτάθλημα όπως ήταν δομημένο ήταν πολύ δύσκολο. Από τις 13 ομάδες να υποβιβάζονται οι έξι και η μία να βγαίνει πρωταθλήτρια, θα έπρεπε για να σωθείς, να κάνεις πρωταθλητισμό»

Για το μέταλλο του Ρήγα στα δύσκολα να τα καταφέρνει και για την συμπαράσταση του κόσμου

«Η ιστορία του Ρήγα Φεραίου μας έχει δείξει πως στα δύσκολα τα καταφέρνει. Όσον αφορά τον κόσμο, μας έχει συμπαρασταθεί πάρα πολύ φέτος. Μας έχει σταθεί σε κάθε εκδήλωση και τον ευχαριστούμε πολύ. Θα ήθελα να τον καλέσω και στο παιχνίδι της Κυριακής που είμαι βέβαιος πως θα γεμίσει την κερκίδα του Σταδίου του Βελεστίνου»

Για την στήριξη αυτής της ομάδας από θεσμικούς φορείς, επιχειρηματίες της περιοχής και τον απλό φίλαθλο

«Δεν έχουμε παράπονο. Η περιοχή έχει στηρίξει την προσπάθεια. Ο Δήμος μας έχει σταθεί, οι επιχειρηματίες βοηθάνε, όπως επίσης, βοηθάει και ο απλός κόσμος»

Για το αν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα

«Η ομάδα θα αγωνιστεί χωρίς προβλήματα καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του τεχνικού τιμ».

Ολοκληρώνοντας ο κ. Γιάτσιος έδωσε και το στίγμα της επόμενης μέρας του αγώνα λέγοντας πως στο Ρήγα Φεραίο έχουν «Μαγνησιακή συνείδηση», αναφερόμενος προφανώς στην ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Ολυμπιακό σε περίπτωση που η ομάδα του Βελεστίνου καταφέρει να κερδίσει την παραμονή του κόντρα στη Θήβα.

goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: