ΣΙΝΕ

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Σοκ έχει προκαλέσει ο ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ τρόπος με τον οποίο πατέρας έχασε την ζωή του μέσα σε κινηματογραφική αίθουσα!!

Σάλο και μεγάλη συγκίνηση έχει προκαλέσει ο παράξενος θάνατός ενός πολύ νέου πατέρα ο οποίος είχε όλη την ζωή μπροστά του. Ο άνδρας πέθανε σε ένα πολύ φρικτό ατύχημα όταν... σφήνωσε κάτω από μια VIP θέση κινηματογράφου και υπέστη καρδιακή προσβολή.

Ο 24χρονος Ateeq Rafiq είχε πάει να παρακολουθήσει μια ταινία με την γυναίκα του όταν σε μια στιγμή του έπεσε το κινητό του τηλέφωνο ανάμεσα στις θέσεις. Όταν έσκυψε κάτω στο τέλος της ταινία για να μαζέψει το κινητό του πιστεύεται ότι το ηλεκτρονικό στήριγμα ποδιών που υπάρχει στις θέσεις της χρυσής τάξης έκανε το κεφάλι του να κολλήσει εκεί με αποτέλεσμα ο άνδρας να πανικοβληθεί.

Ο Rafiq έχασε τις αισθήσεις του όταν υπέστη ένα ξαφνικό καρδιακό επεισόδιο και έμεινε λιπόθυμος ενώ η πανικόβλητη γυναίκα του και μητέρα της δίχρονης κόρης του κοιτούσε και ούρλιαζε.

Στο κινηματογράφο έφτασε σε μικρό χρονικό διάστημα παραϊατρικό προσωπικό το οποίο κατάφερε να κάνει την καρδία του να ξεκινήσει ξανά πριν τον μεταφέρουν στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Δυστυχώς όμως ο άνδρας ύστερα από μια βδομάδα τελικά απεβίωσε.]

Το συγκλονιστικό αυτό γεγονός συνέβη στον κινηματογράφο Vue Cinema που βρίσκεται στο Star City, στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας.

Ένας φύλακας του κινηματογράφου που ήταν μάρτυρας δήλωσε: ” Ήμουν έξω από τον κινηματογράφο όταν άκουσα φωνές στον ασύρματο. Έτρεξα μέσα στην αίθουσα προβολής και είδα άτομα του προσωπικού να προσπαθούν απελπισμένα να ελευθερώσουν έναν άνδρα που είχε κολλήσει το κεφάλι του στο πάτωμα κάτω από της θέσεις για τα πόδια. Ο άνδρας ήταν σε απόλυτο πανικό και ύστερα από λίγο έχασε τις αισθήσεις του και έμεινε ακίνητος. Η καημένη η γυναίκα του τσίριζε το όνομα του και προσπαθούσε να τον συνεφέρει, ήταν πραγματικά απαίσιο θέαμα να βλέπεις. Μας πήρε δέκα λεπτά για να καταφέρουμε να σπάσουμε την καρέκλα. Το ασθενοφόρο έφτασε πολύ γρήγορα και το προσωπικό κατάφερε να τον σώσει προσωρινά. Πραγματικά απαίσιος τρόπος για να πεθάνεις. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι πέθανε.”

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: