ΣΙΝΕ

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Σοκ! Επισκέφθηκε την φοιτήτρια κόρη του στην Κύπρο για να την βιάσει

Οι ποινές που επέβαλε στους Ελληνοκύπριους μαθητές το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για τις επιθέσεις σε αυτοκίνητο...
Τ/κ τον Νοέμβριο του 2015, καθώς και θέματα που αφορούν το περιβάλλον, αλλά και τη μεταρρύθμιση του «δημοσίου», είναι τα κύρια θέματα στα πρωτοσέλιδα των τ/κ εφημερίδων. Αναφορά γίνεται, επίσης, στη σύλληψη του πατέρα που ήρθε από την Τουρκία για να παρενοχλήσει τη φοιτήτρια κόρη του, τη συνεχιζόμενη πτώση της τουρκικής λίρας, τη δεύτερη «πορεία με τις κάλτσες» για την καλλιέργεια ευαισθητοποίησης για τα παιδιά με σύνδρομο Ντάουν κ.ά.

Η «Αφρίκα» (Αφρική), με τίτλο «1 εκατομμύριο ΤΛ», γράφει ότι το «επαρχιακό δικαστήριο» επέβαλε βαριά αποζημίωση στον επιχειρηματία Μεχμέτ Τσιανγκάρ για μια αγοραπωλησία γης έναντι αυτοκινήτων που έγινε το 2010 με τον Ισμέτ Φελέκ και αφορούσε την αγορά γης έναντι αυτοκινήτων πολυτελείας. Σε άλλο θέμα γράφει ότι μια μεγάλη ομάδα εθνικιστών φοιτητών στο «διεθνές πανεπιστήμιο» επιτέθηκε και χτύπησε τρεις φοιτητές που αντέδρασαν σε βανδαλισμούς αφίσας για το Νεβρόζ. Αλλού γράφει ότι η «αριστερή κίνηση» πραγματοποίησε εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την «πρωθυπουργία» για τις συλλήψεις για τους εορτασμούς του Νεβρόζ την περασμένη Κυριακή λόγω της ανάγνωσης του διηγήματος του Κούρδου πολιτικού Σελαχατίν Ντεμιρτάς.

Η «Χαλκίν Σεσί» (Φωνή του λαού), με τίτλο «Οι πρώτες ποινές για τις ρατσιστικές επιθέσεις», αναφέρεται στις ποινές φυλάκισης και προστίμου που επέβαλε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας στους Ε/κ μαθητές που είχαν επιτεθεί στις 15 Νοεμβρίου του 2015 σε τ/κ αυτοκίνητα. Αλλού αναφέρεται στη σύλληψη πατέρα κατά την είσοδό του στο ψευδοκράτος, για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση εναντίον της 20χρονης κόρης του που σπουδάζει σε «πανεπιστήμιο» στα κατεχόμενα. Σε άλλο θέμα γράφει ότι στο «πανεπιστημιακό» νοσοκομείο Εγγύς Ανατολή πραγματοποιήθηκε αγγειοπλαστική επέμβαση με επιτυχία σε κοριτσάκι 4 χρονών.

Η «Χαβαντίς» (Είδηση), με τίτλο «Πλιάτσικο στα πηγάδια», αναφέρεται σε δηλώσεις του «προέδρου» του «επιμελητηρίου γεωλόγων μηχανικών», ότι τον τελευταίο 1 χρόνο η «κυβέρνηση» ΚΕΕ – ΔΚ είχε δώσει 500 άδειες για πηγάδια και αυτό έχει συμβάλει στο να μην είναι διαχειρίσιμη η υδάτινη κατάσταση. Αλλού γράφει ότι πραγματοποιήθηκε η πορεία «βάλε τις κάλτσες σου» για τα παιδιά με σύνδρομο Ντάουν, όπου οι συμμετέχοντες φορούσαν κάλτσες σε έντονα χρώματα. Σε άλλο θέμα γράφει ότι επιτέλους επέβαλαν ποινές και αναφέρεται στην υπόθεση των επιθέσεων σε αυτοκίνητα Τ/κ το 2015.

Η «Κίπρις» (Κύπρος), με τίτλο «Λύστε αυτό το πρόβλημα», γράφει και πάλι για τα λύματα από το εργοστάσιο της cypruvex, του εργοστασίου πορτοκαλιών, που τρέχουν σε κοντινό ποταμάκι, ενώ το «τμήμα περιβάλλοντος» έχει επιβάλει δύο φορές πρόστιμο στο εργοστάσιο για μόλυνση, αλλά η διοίκηση δεν λαμβάνει μέτρα. Αλλού γράφει ότι ο «υπεξ» Κουντρέτ Οζερσάι ανακοίνωσε πως επανεξετάζεται το θέμα της επιβολής φόρου στη βοήθεια προς τους εγκλωβισμένους. Σε άλλο θέμα γράφει ότι η συνεχιζόμενη εδώ και 5 χρόνια πτώση της ΤΛ έναντι των ξένων νομισμάτων έχει επηρεάσει τη ζωή όλων και επέβαλε 200% αύξηση στα σχολικά δίδακτρα, ενώ πολλοί έχασαν τη δουλειά τους γιατί κλείνουν επιχειρήσεις.

Η «Γενί Ντουζέν» (Νέα τάξη), με τίτλο «Πρώτα το σύστημα των συμβούλων και μετά η δημόσια μεταρρύθμιση», φιλοξενεί δηλώσεις του «προέδρου» της «βουλής» μετά την έγκριση του «κρατικού προϋπολογισμού» χθες, ότι θα καταργήσουν πρώτα το σύστημα των συμβούλων και μετά θα προχωρήσουν στη μεταρρύθμιση του «δημόσιου τομέα». Αλλού γράφει ότι γεωργοί στη Μεσαορία δηλώνουν στην εφημερίδα ότι βρίσκονται ενώπιον καταστροφής λόγω της ξηρασίας. Σε άλλο θέμα αναφέρει ότι η «υπουργός εσωτερικών» δήλωσε στη «βουλή» πως οι «υπηκοότητες» που δόθηκαν το 2016 και 2017 ήταν διπλάσιες από ό,τι στο παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: