ΣΙΝΕ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Ελλάδα: 48 ώρες για να σώσουμε τις μέλισσες!

Προς τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης & τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου και τα κράτη μέλη της ΕΕ:
"Σας καλούμε να απαγορεύσετε αμέσως τη χρήση των νεονικοτινοειδών φυτοφαρμάκων.

Η καταστροφική εξαφάνιση των μελισσών μπορεί να θέσει σε κίνδυνο ολόκληρη την τροφική αλυσίδα. Αν λάβετε τώρα προληπτικά μέτρα, μπορούμε να σώσουμε τις μέλισσες από την εξαφάνιση."Περισσότερες Πληροφορίες:

Αυτή τη στιγμή δισεκατομμύρια μέλισσες σε όλο τον κόσμο πεθαίνουν. Αλλά σε 48 ώρες η ΕΕ μπορεί να περάσει ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ για τα τοξικά φυτοφάρμακα που τις σκοτώνουν!

Κορυφαίοι επιστήμονες και ενώσεις αγροτών ζητούν την απαγόρευσή τους. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ευρωπαίων πολιτών συμφωνεί. Κύπρος, Γαλλία, Βρετανία, Γερμανία και άλλες 8 χώρες ήδη ανακοίνωσαν ότι θα τη στηρίξουν. Αλλά χρειαζόμαστε άλλες 4 χώρες μέχρι την Παρασκευή για να νικήσουμε την ψηφοφορία, και η Ελλάδα ακόμη δεν έχει πάρει θέση!

Το αποτέλεσμα κρέμεται από μια κλωστή και κάθε υπογραφή μετράει 


Σε 48 ώρες η ΕΕ μπορεί να περάσει ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ για τα τοξικά φυτοφάρμακα που σκοτώνουν τις μέλισσες! Κύπρος, Γαλλία, Βρετανία, Γερμανία κι άλλες 8 χώρες είπαν ότι θα τη στηρίξουν. Αλλά χρειαζόμαστε άλλες 4 χώρες μέχρι την Παρασκευή για να νικήσουμε την ψηφοφορία, κι η Ελλάδα ακόμη δεν έχει πάρει θέση! Το αποτέλεσμα κρέμεται από μια κλωστή και κάθε συμμετοχή μετράει – υπόγραψε με ένα πάτημα και διάδωσέ το παντού:
ΥΠΟΓΡΑΦΩ

https://secure.avaaz.org/campaign/el/save_the_bees_neonics_gr/?cfcRokb

Δεν υπάρχουν σχόλια: