ΣΙΝΕ

Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Κώστας Αγέρης: Το Ελληνόπουλο της Παράδοσης

Κώστας Αγέρης-voice Το Ελληνόπουλο της Παράδοσης, o Ν1 Έλληνας νικητής που πέρασε από παιχνίδι με εκατομμύρια Θαυμαστές. Τον θελουν όλοι! ΜΕΓΑΛΕΣ δισκογραφικές εταιρίες και τα '''ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ''' μαζί του ως Ελληνόπουλο!

Ο νικητής του «THE VOICE» Κώστας Αγέρης είναι ένας από αυτούς. Άπειρα εκατομμύρια προβολές-ρεκόρ για τον ίδιο! Ο ίδιος περιγράφει τη σχέση του με τον «μέντορά» του, δίπλα στον οποίο θα τραγούδησε στο τέλος του καλοκαιριού στο «Πολιτεία» στη Θεσσαλονίκη. Τη λύρα τη γνώρισα από τον πατέρα μου, Γιάννη Παπαγερίδη, ο οποίος είναι επαγγελματίας λυράρης και τραγουδιστής. 


Από αυτόν -αλλά και από τον παππού μου- κόλλησα το μικρόβιο της μουσικής. Οταν ήμουν μικρός ήθελα να μάθω κρουστά και έπαιζα με κουτάλια πάνω σε κατσαρόλες. Ο πατέρας μου όμως είχε αφήσει πάνω στο κομοδίνο μου μια καλοκουρδισμένη ποντιακή λύρα και σιγά-σιγά άρχισα να τη γρατζουνάω. Μετά την καψουρεύτηκα και τώρα έχει καταλήξει προέκταση του χεριού μου. Τόσο την αγάπησα που έχω κάνει και τατουάζ μια λύρα στο εσωτερικό μέρος του χεριού μου. Παίζω από τη Δ’ Δημοτικού. Στο Δημοτικό άλλωστε αντιλήφθηκαν το ταλέντο μου και με έστειλαν σε Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο. 

Μάλιστα το 1998, σε ηλικία δέκα ετών, συμμετείχα -μαζί με τον παππού μου- στον πρώτο δίσκο του πατέρα μου με ποντιακή μουσική. Στο Λύκειο έκανα τον πρώτο μου δίσκο, μια ζωντανή ηχογράφηση με ποντιακή μουσική. Τότε διεύρυνα και τους μουσικούς μου ορίζοντες. Ποιος είπε πως τα τάλεντ σόου δεν δίνουν καλλιτέχνες που θα έχουν στην πορεία τους εκατομμύρια θαυμαστές;
Διδάχτηκα πολλά όργανα μουσικής και αγάπησα τη λαϊκή μουσική. Aξιοσημείωτο πως σήμερα πρόκειται για μεγάλο αστέρι στο χώρο της σόουμπίζ και του ραδιοφώνου ενώ μετά το Λύκειο το έναυσμα του το έδωσαν παράλληλα και οι σπουδές του στη Βυζαντινή μουσική, στην Θεσσαλονίκη! 

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: