ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Πέθανε ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης

Ο 52χρονος Αλέξανδρος Σταματιάδης δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή - Κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι του στην Κηφισιά και τον πυροβόλησαν πισώπλατα...
δύο φορές μπροστά στη γυναίκα και στα παιδιά του

Ένας από τους γνωστούς επιχειρηματίες της Κηφισιάς στο χώρο της ενέργειας και των κατασκευών και έντονο κοινωνικό προφίλ είναι ο 52χρονος που πυροβόλησαν οι κουκουλοφόροι – εισβολείς στο σπίτι του. Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης, με καταγωγή από την Άνδρο που γεννήθηκε στη Βιέννη, βίωσε την εγκληματικότητα στην πιο άγρια μορφή της και μάλιστα με αυτόπτη μάρτυρα τη σύζυγό του, η οποία είδε άγριο ξημέρωμα τους εισβολείς να κακοποιούν και στη συνέχεια να πυροβολούν εξ' επαφής τον άνδρα της.

Η σύζυγος του 52χρονου είναι γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας από τη Χίο και έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον Αλέξανδρο Σταματιάδη. Το ζευγάρι έχει έντονη κοινωνική δραστηριότητα, ενώ όπως αναφέρεται και στο σάιτ της εταιρείας, στο πελατολόγιο της ανήκουν μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως αεροδρόμια, νοσοκομεία, τράπεζες. Κάτοικοι της Κηφισιάς μιλούν για έναν άνθρωπο αγαπητό και ιδιαίτερα χαμηλών τόνων που ποτέ δεν συνήθιζε να προκαλεί παρά την οικονομική του επιφάνεια. Είναι πρόεδρος της εταιρείας Light Partners.

Δεν υπάρχουν σχόλια: