ΣΙΝΕ

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Παράτησε την γυναίκα του για μια πιτσιρίκα. Ένα χρόνο αργότερα όμως μαθαίνει την πικρή αλήθεια…

Δεν είναι λίγοι οι άντρες που αφήνουν τις συζύγους τους για μια άλλη γυναίκα και οι λόγοι που τους οδηγούν σ’ αυτό είναι πολλοί. Ένας από τους πιο βασικούς λόγους, όμως,...
που ένας σύζυγος αφήνει τη γυναίκα του είναι γιατί δεν τη βρίσκει πλέον ελκυστική.

Τα χρόνια περνούν και οι ανάγκες και οι προτεραιότητες ενός ανθρώπου δεν είναι ίδιες.

Όταν μια γυναίκα έχει να φροντίσει το σπίτι της και τα παιδιά της, επόμενο είναι να μην έχει χρόνο να ασχοληθεί με τον εαυτό της, με αποτέλεσμα να κάνουν την εμφάνισή τους οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια και τα πόδια να παραμένουν αξύριστα για πολύ καιρό.

Το βίντεο που ακολουθεί αναφέρεται στην ιστορία ενός ανθρώπου που συνειδητοποίησε την αξία της γυναίκας του εφόσον την παράτησε για τα μάτια μιας άλλης, πιο εμφανίσιμης γυναίκας.

«Απέκτησε κυτταρίτιδα, διότι δεν είχε πλέον χρόνο να πάει στο γυμναστήριο. Είχε να φροντίσει τα παιδιά μας και το σπίτι μας. Δεν είχε χρόνο για να ντυθεί όμορφα. Το λίγο χρόνο που είχε, τον αφιέρωνε σε μένα και ξεχνούσε να φροντίσει τον εαυτό της. Αντί να περιποιείται η ίδια, άλλαζε πάνες και θήλαζε μέχρι που το στήθος της κρέμασε, και ήταν υπερήφανη γι’ αυτό,» είπε.

Τώρα είναι πολύ αργά, αφού είναι ήδη με κάποιον άλλο.

«Ήμουν ανόητος που άφησα την αληθινή ομορφιά για την επιφανειακή. Έχω χάσει αυτή τη γυναίκα για πάντα, γιατί δεν ήμουν σε θέση να αναγνωρίσω και να εκτιμήσω την πραγματική αξία μιας αφοσιωμένης νοικοκυράς και μητέρας. Τώρα κάποιος άλλος θα το εκτιμήσει αυτό…,» συνέχισε.

Παρακολουθήστε την ιστορία αυτή στο παρακάτω βίντεο:

Δυστυχώς, όταν χάσεις κάτι, τότε αναγνωρίζεις την πραγματική του αξία.

Κάθε γυναίκα αξίζει να είναι στο πλευρό αυτού που θα την εκτιμήσει από την αρχή και όχι στο τέλος.

diaforetiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: