ΣΙΝΕ

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Θρίλερ στον αέρα: Τρομοκρατημένοι επιβάτες ήταν σίγουροι ότι θα πεθάνουν

Πανικός επικράτησε ανάμεσα στους επιβάτες μίας πτήσης της Qantas που είχε αναχωρήσει από το Σίδνεϋ με προορισμό το Πέρθ της Αυστραλίας.


Καθώς το Airbus A330 πετούσε σε ύψος περίπου 30 χιλιάδων ποδιών παρουσιάστηκε πρόβλημα στο σύστημα εξαερισμού, γεγονός που επηρέασε καταλυτικά την πίεση της καμπίνας, με αποτέλεσμα ξαφνικά να πέσουν οι μάσκες οξυγόνου.

Βέβαιοι ότι θα πεθάνουν οι επιβάτες της εμπορικής πτήσης κυριεύθηκαν από τρόμο και άρχισαν να στέλνουν μηνύματα στα αγαπημένα τους πρόσωπα, παρά τις απελπισμένες προσπάθειες των αεροσυνοδών να τους καθησυχάσουν.

«Πολλοί επιβάτες έπαθαν υστερία καθώς ενημερωθήκαμε ότι το αεροσκάφος βρισκόταν κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, αλλά δεν δόθηκε καμία πληροφορίας ως προς το λόγο, δε μπορούσαμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Η έλλειψη ενημέρωσης μας είχε κάνει όλους να πιστεύουμε ότι είχε έρθει το τέλος μας. Τουλάχιστον μια επιβάτης λιποθύμησε», δήλωσε ένας επιβάτης σε τοπικό ΜΜΕ.

Παρά τους φόβους των επιβατών το αεροπλάνο της Qantas προσγειώθηκεμε ασφάλεια, αν και είναι αμφίβολο κατά πόσον οι επιβάτες αυτής της πτήσης θα καταφέρουν να ξεχάσουν σύντομα τις αγωνιώδεις στιγμές που έζησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: