ΣΙΝΕ

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Πνίγηκε μπροστά στη νύφη και το γαμπρό – Λύθηκε το μυστήριο της τραγωδίας του γάμου!

Ο γάμος στην Κρήτη ολοκληρώθηκε με τη νυφη και τον γαμπρό να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η νύχτα που ακολούθησε όμως δεν κύλησε όπως ευελπιστούσαν...


«Φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου 62χρονου άνδρα, που άφησε την τελευταία του πνοή σε γαμήλιο γλέντι στην Ιεράπετρα στην Κρήτη, έριξε η νεκροψία – νεκροτομή.

Η νεκροψία – νεκροτομή πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος του άτυχου 62χρονου προήλθε εξαιτίας πνιγμού από τροφή.

Όπως είχε γίνει γνωστό, εξ’ αρχής, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιατρική Υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Ιεράπετρας, στο στόμα του άνδρα είχε βρεθεί ποσότητα τροφής, με τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής να το επιβεβαιώνουν.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας είχε καρδιολογικό ιστορικό. Έτσι από την πρώτη στιγμή που αισθάνθηκε αδιαθεσία στο γαμήλιο γλέντι, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης από τους διασώστες του ΕΚΑΒ «έπεσαν» στο κενό. Ο άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας και παρά τις προσπάθειες των γιατρών που εφημέρευαν να τον επαναφέρουν, ο 62χρονος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Θάνατος σε γαμήλιο γλέντι στην Κρήτη
Ο άτυχος άντρας καθόταν αμέριμνος στο τραπέζι με τη σύζυγο του και συγγενείς του, δίνοντας μάλιστα τις ευχές τους στούς νεόνυμφους, όταν ξαφνικά ένιωσε έντονη αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Όπως ήταν φυσικό επικράτησε αναστάτωση. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ και επειδή ο άτυχος άνδρας είχε καρδιολογικό ιστορικό μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο έγιναν προσπάθειες ανάνηψης του αλλά χωρίς επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: