ΣΙΝΕ

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Της ζήτησε να πάνε βόλτα με το τζετ και αυτή δέχτηκε ενώ είχε σχέση. Κοινωνικό πείραμα

Ο γνωστός φαρσέρ του διαδικτύου, Κόμπι Πέρσιν, θέλησε να κάνει ένα κοινωνικό πείραμα: Πόσο μπορεί μια γυναίκα να μείνει πιστή στον σύντροφο της όταν την φλερτάρει ένας...
ζάμπλουτος άνδρας που έχει και ιδιωτικό τζετ;

Πήγε λοιπόν έξω από έναν σταθμό του μετρό στη Νέα Υόρκη και περίμενε να βγει ο κόσμος. Δεν άργησε να εντοπίσει το θύμα του. Μια μαυρομάλλα (το πρόσωπο δεν φαίνεται), με εκπληκτικό κορμί. Φοράει ένα στενό σορτσάκι που τονίζει τα πόδια της και μια στενή μπλούζα που αναδεικνύει το σώμα της.

Την πλησιάζει και αρχίζει να την φλερτάρει και μεταξύ σοβαρού και αστείου της προτείνει να την πάει και μια βόλτα με το ιδιωτικό του τζετ. Η κοπέλα περπατάει στο δρόμο αδιάφορη μέχρι που ακούει τη μαγική λέξη: Τζετ.

Το ξανασκέφτεται και όταν ο Κόμπι της δείχνει φωτογραφίες από το κινητό του, του ιδιωτικού του αεροπλάνου, αρχίζει να αμφιταλαντεύεται. Ξαφνικά ένα τεράστιο μαύρο SUV, σταματάει μπροστά τους. Βγαίνει ένας καλοντυμένος κύριος ο οποίος λέει με σοβαρό ύφος στον φαρσέρ ότι το τζετ είναι έτοιμο για να απογειωθεί και πως σε 20 λεπτά μπορούν να βρίσκονται στο αεροδρόμιο.

Ταυτόχρονα του ανοίγει και την πίσω πόρτα του οχήματος για να μπει. Οι όποιες αναστολές είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή, πιστή στη σχέση της γυναίκα, χάθηκαν στο λεπτό. Ακολουθεί και μπαίνει και εκείνη στο αυτοκίνητο μαζί με τον φαρσέρ με προορισμό το αεροδρόμιο.

Μέσα στο αυτοκίνητο ο φαρσέρ της συστήνει τον οδηγό του και τον μάνατζερ και διαχειριστή της περιουσίας του που κάθονται στις μπροστινές θέσεις. Και για να γίνει ακόμη περισσότερο αληθοφανής η φάρσα, πιάνει κουβέντα με τον μάνατζερ του και αρχίζουν να συζητούν για κάτι εμβάσματα και κέρδη της τάξης του 1.000.000 δολαρίων.

Το αυτοκίνητο φτάνει στο αεροδρόμιο, το τζετ περιμένει τον «μεγιστάνα» και όλα είναι έτοιμα για την απογείωση. Μέσα στο υπερπολυτελές αεροπλάνο, η κοπέλα τηλεφωνεί στον σύντροφο της και με λύπη του ανακοινώνει πως δεν μπορούν να συναντηθούν σήμερα, επειδή είναι άρρωστη, και δεν νιώθει καλά. Του λέει ότι τον αγαπάει και κλείνει το τηλέφωνο της.

Τότε ο Κόμπι της ζητάει να βγει έξω από το αεροσκάφος και να τον φωτογραφίσει. Εκείνη με χαρά δέχεται. Ίσως και να έχει γνωρίσει τον έρωτα της ζωής της μπορεί να σκέφτηκε. Βγαίνει έξω, ο Κόμπι στήνεται για τη φωτογραφία και τον τραβάει με το κινητό της.

Τότε συμβαίνει κάτι που μπορεί να το πεις και «Νέμεση». Όταν η κοπέλα κάνει να ξανανέβει τις σκάλες του τζετ για να απογειωθούν, ο φαρσέρ, της φωνάζει πως δεν την ξέρει, ποια είναι, τι δουλειά έχει έξω από το σκάφος του και ζητά από τους άνδρες του αεροδρομίου να την απομακρύνουν.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: