ΣΙΝΕ

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Elif - Επεισόδιa 65-66-67-68-69-70-71 (video)

Elif - Επεισόδιο 65
Δείτε το επεισόδιο εδώ

Elif - Επεισόδιο 66

Δείτε το επεισόδιο εδώ

Elif - Επεισόδιο 67
Elif - Επεισόδιο 68
Δείτε το επεισόδιο εδώ

Ο Ερκούτ περιμένει την Ζεϊνέπ έξω από τη σχολή της. Της λέει πως την περίμενε μπροστά στο σπίτι της αλλά δεν βγήκε από εκεί και τη ρωτάει που ήταν όλο το βράδυ. Επίσης ορίζει ημερομηνία για τον γάμο τους. Ο Σελίμ γίνεται έξαλλος όταν ακούει μια φήμη να κυκλοφορεί στη σχολή πως είναι ζευγάρι με την Πελίν. Ο νεαρός πιέζει τη Ζεϊνέπ να του μιλήσει αλλά εκείνη επαναλαμβάνει τα ίδια και ο Σελίμ τη ρωτάει αν αγαπάει στα αλήθεια τον Ερκούτ. 

Η Ζεϊνέπ δεν αντέχει στην πίεση και χάνει τις αισθήσεις της. Η Μελέκ ψάχνει για νέο σπίτι αλλά όλα είναι πολύ ακριβά. Τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ και όταν μαθαίνει πως λιποθύμησε, πηγαίνει στη σχολή. Όταν διαπιστώνει πως η Ζεϊνέπ είναι καλά, την αφήνει στη φροντίδα της φίλης της, Γκιουλνούρ και επιστρέφει στη δουλειά της. Αργότερα η Μελέκ απαιτεί να μιλήσει με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και ο μεσίτης της λέει πως θα τον φέρει το επόμενο πρωί. 

 Όμως την άλλη μέρα έρχεται πάλι μόνος του και επιτίθεται στη Μελέκ. Ο Σελίμ βλέπει τη Μελέκ να φεύγει από τη σχολή και προβληματίζεται. Λέει στον Κενάν πως είδε τη Μελέκ και ξαφνιάζεται όταν βλέπει τον αδελφό του τόσο ήρεμο. Δεν μπορούν να καταλάβουν τι δουλειά είχε η Μελέκ στη σχολή. Ο Σελίμ λέει στον Κενάν πως η Μελέκ φαινόταν πολύ άσχημα. 

 Ο Σαντίκ κάνει παρατήρηση στην Κιράζ επειδή σχολιάζει τι συμβαίνει στο σπίτι και καταλήγουν να τσακώνονται. Η Τουγτσέ και η Ελίφ αποφασίζουν να τους συμφιλιώσουν αλλά το σχέδιο τους αποτυγχάνει. Καταστρώνουν όμως ένα καινούριο σχέδιο, πετυχαίνουν τον στόχο τους και νιώθουν μεγάλη χαρά. Ο Κενάν είναι απογοητευμένος από την ακύρωση της δουλειάς, που ετοίμαζε. 

 Ο Μελίχ τον επισκέπτεται ξανά και ανακοινώνει σε εκείνον και την Ιπέκ πως οι γονείς θα έρθουν και θέλουν να τους γνωρίσουν. 
 Όλοι είναι χαρούμενοι με αυτή την εξέλιξη εκτός από την Αρζού και τον Σελίμ. Η Αρζού συναντάει τον Βεϊσέλ και εκείνος της ζητάει λεφτά. Η Αρζού του λέει πως η εγγραφή με τον Μελίχ έχει σβηστεί, πως έχασε τις μετοχές της και του ξεκαθαρίζει πως θα πάρει λεφτά όταν βγάλει από τη μέση τον Μελίχ. Όταν ο Βεϊσέλ λέει στον Μουράτ τι συνέβη, ο Μουράτ έχει ένα σχέδιο…

Elif - Επεισόδιο 69
Δείτε το επεισόδιο εδώ

Ο Κενάν δεν μπορεί να ξεχάσει όσα του είπε ο Σελίμ και αποφασίζει να πάει να δει τη Μελέκ. Καθώς φτάνει σπίτι της, την ακούει να φωνάζει. Μπαίνει μέσα, δίνει ένα καλό μάθημα στον μεσίτη, που της είχε επιτεθεί και τη σώζει. Μετά τον καυγά, ο Κενάν έχει ένα μικρό κόψιμο στο φρύδι του. Η Μελέκ φροντίζει την πληγή του όταν της τηλεφωνεί η Ζεϊνέπ. Ο Κενάν μαθαίνει τη σχέση ανάμεσα στη Μέλεκ και τη Ζεϊνέπ και ακόμα πως η Μελέκ χωρίζει από τον άντρα της, με τον οποίο δεν έχουν μαζί παιδί. Ο Κενάν αφήνει στη Μελέκ την κάρτα του και της λέει πως μπορεί να τον καλέσει αν χρειαστεί ο,τιδήποτε. Στη συνέχεια βρίσκει ξανά τον μεσίτη και τον προειδοποιεί να αφήσει ήσυχη τη Μελέκ. Ο Κενάν αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα στις επιχειρήσεις τους καθώς οι αποστολές του ακυρώνονται η μία μετά την άλλη. Η Μελέκ βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ εξαιτίας της επίθεσης, που δέχθηκε αλλά και της αναπάντεχης επέμβασης του Κενάν. Ενώ ο Κενάν ήταν στο σπίτι της Μελέκ, ένας από τους άντρες του Μελίχ τον τράβηξε κρυφά φωτογραφίες. Ο Σελίμ υποψιάζεται πως ο αδελφός του πήγε στη Μελέκ. Στη συνέχεια περνάει μια βόλτα από το καφέ επειδή ανησυχεί για τη Ζεϊνέπ. Όμως όσο και αν προσπαθεί να την πλησιάσει εκείνη αρνείται και ο Σελίμ νιώθει μεγάλη θλίψη. Η Πελίν περνάει δήθεν τυχαία από το καφέ και πείθει τον Σελίμ να πάνε μαζί στη σχολή. Ο Σελίμ της λέει πως η επιμονή της τον έχει κουράσει αλλά η Πελίν δεν δίνει σημασία. Αντίθετα, διαδίδει στους φίλους της ότι η οικογένεια του Σελίμ τη συμπαθεί πολύ και σύντομα θα αρραβωνιαστούν. Ο Βεϊσέλ χαίρεται όταν ακούει πως ο Ερκούτ κανόνισε η τελετή του γάμου του με την Ζεϊνέπ να γίνει την ίδια μέρα με την ακροαματική διαδικασία για το διαζύγιο με τη Μελέκ. Η Σεϊντά λέει στον Ναντίρ πως έμαθε από τον Μουράτ ότι πιέζουν τη Ζεϊνέπ να παντρευτεί τον Ερκούτ. Ο Ναντίρ ξαφνιάζεται από τα νέα αλλά δεν δείχνει να τον ενδιαφέρει το ζήτημα…


Elif - Επεισόδιο 70


Elif - Επεισόδιο 71
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer

Όταν ο Σαντίκ πιάνει τον Μουράτ στο δωμάτιο της Αρζού πιστεύει πως πρόκειται για κλέφτη και ενημερώνει την οικογένεια. Ο Κενάν από την άλλη ανοίγει τον φάκελο, που περιέχει φωτογραφίες του με τη Μελέκ, αλλά ο φάκελος του πέφτει στο πάτωμα, πριν προλάβει να τις δει. Ο Μουράτ καταφέρνει να το σκάσει από τη βεράντα αλλά χτυπάει το πόδι του. 

Η Αρζού τους πείθει όλους πως δεν υπάρχει λόγος να καλέσουν την αστυνομία αφού τίποτα δεν κλάπηκε, ειδικά αυτή τη βραδιά, που έχουν καλεσμένους και πρέπει να τους διασκεδάσουν. Όμως στην πραγματικότητα η Αρζού ανησυχεί γιατί δεν βρίσκει το τηλέφωνο της. Δεν έχει άλλη επιλογή από το να υπογράψει τα τελικά έγγραφα και να μεταβιβάσει τις μετοχές της στον Μελίχ. Η Κιράζ μαθαίνει πως η Αρζού έχει χάσει το τηλέφωνο της και ενημερώνει τον Σαντίκ. Ο Σαντίκ ενώνει τα κομμάτια του παζλ και ενημερώνει τον Μελίχ πως το τηλέφωνο της Αρζού έχει χαθεί και πως η εγγραφή με τη φωνή του υπάρχει ακόμα σε αυτό. Ο Μελίχ λέει στον Σαντίκ πως ο φάκελος με τις φωτογραφίες, που έστειλε στον Κενάν, δεν πρέπει να πέσει στα χέρια κανενός άλλου ενώ του δίνει και οδηγίες για να βρει το τηλέφωνο της Αρζού και να το καταστρέψει. 

 Ο Σαντίκ πράγματι βρίσκει το τηλέφωνο και το διαλύει αλλά δεν βρίσκει τον φάκελο. Συνειδητοποιεί πως ο δήθεν κλέφτης ήταν κάποιο από τα συνηθισμένα κόλπα της Αρζού. Η Αϊσέ βρίσκει τον φάκελο, που ο Μελίχ έστειλε στον Κενάν. Όταν βλέπει τις φωτογραφίες δεν μπορεί να το πιστέψει και τις κρύβει στο συρτάρι της. Η Ελίφ ψάχνει την αγαπημένη της κούκλα και βρίσκει τις φωτογραφίες της Μελέκ με τον Κενάν. 

Δεν μπορεί να καταλάβει τι σχέση έχει ο Κενάν με τη μητέρα της. Η Αϊσέ βάζει την Ελίφ να της υποσχεθεί πως δεν θα μιλήσει σε κανέναν για αυτές τις φωτογραφίες γιατί τότε θα στεναχωρούσε τη μητέρα της. Καθώς η Αϊσέ πηγαίνει τον φάκελο με τις φωτογραφίες στην Μελέκ, ο Σαντίκ την σταματάει και της ζητάει τα κλειδιά από την αποθήκη τροφίμων. Καθώς ψάχνει στην τσάντα της για να βρει τα κλειδιά, πέφτει ο φάκελος ανάμεσα τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια: