ΣΙΝΕ

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Tips ομορφιάς που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο λαμπερή και νέα

Ακολούθησε τις συμβουλές μας και δε θα χάσεις!

Έχουν μαγικά αποτελέσματα και σίγουρα αξίζουν μία θέση στην καρδιάς σου και στην καθημερινότητά σου. 

Ανακάλυψε εύκολα και έξυπνα tips ομορφιάς που...
θα κάνουν τη διαφορά στο πρόσωπό σου. 

Έχουμε και λέμε:
1. Όσο μεγαλώνουμε τα χείλη μας τείνουν να συρρικνώνονται, να μην είναι δηλαδή τόσο σαρκώδη και ζουμερά. Εφάρμοσε ταμποναρίστα λίγο highlighter στο τόξο του έρωτα (στο τρίγωνο δηλαδή που δημιουργούν τα χείλη σου στην κορυφή τους) και στο κέντρο του κάτω χείλους. Θα δείχνουν αμέσως πιο “γεμάτα”.

2. Το ότι περνάνε τα χρόνια δε σημαίνει πως θα πάψουμε να φοράμε το αγαπημένο εκτυφλωτικό κόκκινο κραγιόν! Απλά φρόντισε όταν το επιλέξεις να μη δώσεις την ίδια ένταση στο μακιγιάζ των ματιών.

3. Για να δείχνει το πρόσωπό σου πιο λεπτοκαμωμένο άπλωσε ένα κρεμώδες ρουζ ψηλά στα ζυγωματικά και έπειτα πρόσθεσε ένα προϊόν λάμψης στα ίδια σημεία.

4. Για να καμουφλάρεις λεπτές γραμμές και ρυτίδες είναι λάθος να απλώνεις πούδρα. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τονιστούν. Αντίθετα, ένα φον ντε τεν σε υγρή μορφή θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα όταν μάλιστα πριν από εκείνο έχεις εφαρμόσει primer. Έξυπνη συμβουλή είναι να αναμείξεις το make up με λίγη ενυδατική κρέμα για ακόμα πιο natural look.

5. H "γκουρού" του μακιγιάζ Bobbi Brown αναφέρει πως το αν το πρόσωπό μας θα φαίνεται νεανικό, εξαρτάται από την εμφάνιση των φρυδιών μας. “Γεννηθήκατε με ένα σχήμα το οποίο στην πλειονότητα των περιπτώσεων ταιριάζει φυσικά στην όψη σας. Συνεπώς ακολουθείστε το χωρίς να αλλάζετε και να τα αποτριχώνετε υπερβολικά.”

6. Αν σου είναι δύσκολο να πετύχεις το contouring της Καρντάσιαν για να σμιλέψεις το πρόσωπό σου, τότε απλά τόνισε τα πιο δυνατά σου σημεία με highlighter ή λίγη πούδρα λάμψης. Έτσι, τα τα σημεία που δε θέλεις να τραβήξουν την προσοχή θα περνούν απαρατήρητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: