ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Νύφη έμεινε μισή μετά το γάμο. Η εικόνα με το νυφικό της 4 χρόνια μετά

Η 28χρονη Eden Sanboeuf ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της καρδιάς της Rick Sanboeuf, τον Νοέμβριο του 2014.

Από εκείνη την ημέρα και μετά...

ζούσε την απόλυτη ευτυχία μέχρι που.. πήρε στα χέρια της τις νυφικές φωτογραφίες της. Η στιγμή που τις αντίκρυσε ήταν και αυτή που θα της άλλαζε μια για πάντα την ζωή. «Μέχρι τότε είχα συνηθίσει σε τέτοιο βαθμό το σώμα μου, που δεν σκέφτηκα ποτέ πως θα δείχνω στον γάμο μου. Πιο πολύ με ενδιέφερε να πάνε όλα καλά παρά το πώς θα δείχνω.. μέχρι που είδα τις φωτογραφίες» δηλώνει η Eden. «Τότε ήταν που πήρα την μεγάλη απόφαση. Γράφτηκα στο γυμναστήριο, ξεκίνησα Zumba και έκοψα τελείως τις πίτσες και τα παγωτά που απολάμβανα τα βράδια» συμπληρώνει.

Από τότε η Eden έγινε μια άλλη γυναίκα ή καλύτερα η μισή από εκείνη που ήταν. Θέλοντας να αναδείξει το μέγεθος των αποτελεσμάτων της, έβγαλε φωτογραφία στο –κατά εννιά νούμερα μεγαλύτερο- νυφικό της και συγκλόνισε το Διαδίκτυο.

Η δύναμη της θέλησής της να διατηρήσει τα κιλά που έχασε αποδείχθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της. Όταν η Eden έμεινε έγκυος έμαθε ότι το παιδί που κυοφορούσε έπασχε από μια σπάνια ασθένεια η οποία αναστέλλει την λειτουργία και την δόμηση τμημάτων του εγκεφάλου. Τον Ιανουάριο του 2016, το ζευγάρι έχασε το παιδί που τόσο περίμενε και η Eden πίστεψε ότι θα ξαναγυρνούσε στις παλιές διατροφικές συνήθειες. «Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου. Πίστεψα ότι δε θα καταφέρω να διατηρήσω όσα με κόπο είχα καταφέρει όμως σκέφτηκα ότι έπρεπε να κρατηθώ» και έτσι κι έγινε.

Όταν το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, ένα χρόνο μετά η Eden είπε «Είμαι πραγματικά αποφασισμένη να ζήσω όσο το δυνατόν πιο όμορφα για χάρη του παιδιού που έχω και για εκείνου που έχασα. Τον σκέφτομαι κάθε μα κάθε μέρα που περνάει».

Δείτε τις φωτογραφίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: