ΣΙΝΕ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Έλληνας τραγουδιστής απάτησε την σύντροφό του και εκείνη τον «τσάκωσε» μετά από ένα δυνατό μεθύσι

Το ότι διαλύθηκε εν μία νυκτί η μακροχρόνια σχέση που είχε, όταν, μετά από μεθύσι, η σύντροφός του έψαξε το κινητό του και βρήκε ότι την είχε απατήσει, παραδέχεται Έλληνας τραγουδιστής!

«Ερωτικά ήμουν και είμαι πολύ άτακτος χαρακτήρας», εξομολογείται, στο Down Town και τον Πάνο Ζόγκα, ο frontman του συγκροτήματος 719, Χρήστος Ζωτιάδης και εξιστορεί: «είχα λοιπόν μια σχέση πολλά χρόνια με μια κοπέλα, πολύ ωραίο άνθρωπο, που ήταν για μένα κάτι πολύ σημαντικό και πηγαίναμε για κάτι σοβαρό. Ένα βράδυ, σε κοινές διακοπές με άλλα πέντε ζευγάρια που είχαμε πάει σε μια βάφτιση, βγήκαμε έξω, μεθύσαμε, γυρίσαμε στο δωμάτιο και εκείνη κάποια στιγμή έψαξε το κινητό μου. Εκεί βρήκε τα πάντα. Ερωτικά μηνύματα, φωτογραφίες, συνομιλίες, όλα. Τα οποία, ως κλασικός νάρκισσος, τα είχα κρατήσει όλα. Και σε μια νύχτα κατέστρεψα ό,τι είχα χτίσει χρόνια».

Σε ερώτηση αν η ευθύνη για το φινάλε ήταν δική του, καθώς εκείνος υπήρξε άπιστος, ο τραγουδιστής απαντά πως «δεν ξέρω πού πάει η ευθύνη σε μια απιστία. Μπορεί να κερατώσεις, αλλά να φταίει και ο άνθρωπος που είστε μαζί. Αλλά ναι, σαφώς εγώ βγήκα ο φταίχτης. Ένιωσα άσχημα, γιατί στεναχώρησα έναν άνθρωπο που είχε πιστέψει πολύ σε μένα, όπως στεναχώρησα και τους δικούς της ανθρώπους. Απλώς μερικές φορές η σχέση μπορεί να τελειώνει και να μην έχουμε τη θέληση να φύγουμε. Εγώ αυτό κατάλαβα. Μου είχε τελειώσει πολύ πριν τελειώσει επίσημα».

Όπως παραδέχεται, δεν ξαναμίλησε με την εν λόγω κοπέλα, με την οποία ήταν μαζί για τέσσερα χρόνια. «Θα ήταν πολύ τοξικό! Ήταν άσχημος ο τρόπος που λειτούργησα. Το ξέρω, το δέχομαι. Αλλά είχα βολευτεί κιόλας σε μια κατάσταση που, όπως σου είπα, είχε σβήσει», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Zotiadis (@xzotos) στις 26 Μάρ, 2018 στις 6:10 πμ PDT


Δεν υπάρχουν σχόλια: