ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Ζάκυνθος: Απόβαση εκατοντάδων τουριστών στον Λαγανά για φεστιβάλ ξεσαλώματος

Σε κόκκινο συναγερμό προκειμένου να προλάβουν ευτράπελα βρίσκονται οι αστυνομικές δυνάμεις στη Ζάκυνθο καθώς από χθες το νησί κινείται στους ρυθμούς του...
Shutdown Festival, το οποίο έως και την Κυριακή 27 Μαΐου, οπότε ολοκληρώνεται, υπόσχεται ξέφρενα πάρτι και άφθονο αλκοόλ, συνήθως φθηνό και αμφίβολης ποιότητας, που καταναλώνεται ανεξέλεγκτα από νεαρούς τουρίστες, δημιουργώντας έναν εκρηκτικό συνδυασμό που προκαλεί επεισόδια!

Το ανησυχητικό για τις Αρχές είναι ότι αναμένονται σήμερα να φτάσουν στη Ζάκυνθο 600-1.000 νεαροί Αφροαμερικανοί και Αφροβρετανοί, μέλη διαφόρων clubs, όπως το «18-30», που πωλούν πακέτα φτηνών διακοπών κραιπάλης σε δημοφιλείς προορισμούς.

Και μπορεί τα πακέτα να είναι φτηνά, με κόστος λιγότερο και από 400 λίρες, ωστόσο οι νεαροί αυτοί που θα εγκατασταθούν στον Λαγανά έχουν γεμάτα πορτοφόλια, αφού η ζωή τους είναι ένα ξεσάλωμα με ταξίδια και πάρτι. Στον Λαγανά πρόκειται να διοργανωθούν αμέτρητα πάρτι, με χορευτική μουσική από τους μεγαλύτερους djs του κόσμου και διεθνείς καλλιτέχνες. Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι ότι έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια των 35 λιρών για τα περισσότερα πάρτι.

Οι αστυνομικοί έχουν κάθε λόγο να πονοκεφαλιάζουν πώς θα εξελιχθεί αυτός ο μαραθώνιος της μουσικής και του αλκοόλ, γι’ αυτό και ο αστυνομικός διευθυντής ζήτησε ενισχύσεις. Ετσι έφτασαν από την Ηγουμενίτσα άνδρες της ΟΠΚΕ και ήδη περιπολούν και χαρτογραφούν τα επίμαχα clubs. Οι κάτοικοι είναι αναστατωμένοι με την έναρξη της τουριστικής σεζόν, καθώς δεν θέλουν να επαναληφθούν τα έκτροπα των προηγούμενων ετών που απομακρύνουν τον αξιοπρεπή τουρισμό. Ηδη έχουν καταγραφεί τα πρώτα επεισόδια με μεθυσμένους Βρετανούς που προκάλεσαν μικροσυμπλοκές.

Οι νεαροί έρχονται στον Λαγανά για να ξεσαλώσουν και να πάρουν μέρος σε απίστευτους διαγωνισμούς με θέμα αποκλειστικά το σεξ, κάτι που διευκολύνουν το φτηνό και συχνά νοθευμένο αλκοόλ και το αέριο γέλιου, που παρά τις προσπάθειες της Αστυνομίας συνεχίζουν να κυκλοφορούν μεταξύ των τουριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: