ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Σειρά επαφών για ζητήματα του Δήμου Γρεβενών είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης

Σειρά επαφών για ζητήματα του Δήμου Γρεβενών είχε τη Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 στην Αθήνα ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιωργος Δασταμανης.

Ο κ. Δήμαρχος συνοδευόμενος από...

τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Χρήστο Τριγώνη και υπό την παρουσία του Βουλευτή Γρεβενών κ. Χρήστου Μπγιάλα πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη με αντικείμενο την αντιμετώπιση των προβλημάτων των αναπτυξιακών εταιρειών του Δήμου, την αξιοποίηση των πρόσφατων χρηματοδοτικών προγραμμάτων ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ καθώς και την προωθούμενη μεταρρύθμιση της αυτοδιοίκησης.

Επίσης ο Δήμαρχος Γρεβενών επισκέφθηκε τα Υπουργεία Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη όπου συναντήθηκε αντίστοιχα με τον Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Φυτρακη για θέματα λειτουργίας του Σωφρονιστικού Καταστήματος Φελλιου και με τον κ. Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Τσουβάλα Κωνσταντίνο αλλά και τον Προϊστάμενο Κλάδου Οικονομοτεχνικών και Πληροφορικής της ΕΛΑΣ Υποστράτηγο Ντζιοβάρα Παναγιώτη, από τους οποίους ενημερώθηκε διεξοδικά για το ζήτημα της μετεγκατάστασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών σε νέο κτίριο.




ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: