ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Ο Έλληνας που κατέκτησε την κορυφή με μία σφουγγαρίστρα

Κάποιες ιστορίες πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω, για να αποτελούν οδηγό αισιοδοξίας.

Η παρακάτω ιστορία έχει όλα τα στοιχεία ενός πετυχημένου σεναρίου...

ταινίας στο Χόλιγουντ, με τη διαφορά ότι είναι 100% αληθινή. Ο Διονύσης σε ηλικία 26 ετών εργαζόταν ως πωλητής σε μια εταιρεία που έκανε καθαρισμούς και μυοκτονίες. Έμενε στο πατρικό του και αμοιβόταν όσο ένας μέσος Έλληνας εργαζόμενος.

Μια ημέρα παραιτείται από την εταιρεία που εργαζόταν και ζητάει από την μητέρα του που εργαζόταν σε εταιρεία διανομής διαφημιστικών φυλλαδίων, να κάνει το ίδιο. Με τυφλή εμπιστοσύνη στο γιο της, την επόμενη ημέρα παραιτείται και περιμένει να ακούσει το επιχειρηματικό σχέδιο του γιου της.

Με μηδέν κεφάλαιο, αλλά με ένα άριστο σχέδιο, ο Διονύσης Αμμολοχίτης, αποφασίζει να ιδρύσει μια εταιρεία καθαρισμού. Η αρχή πολύ ήταν πολύ δύσκολη, έπρεπε να πείσει τους πελάτες να τον εμπιστευθούν, για αυτό και έριξε πολύ το κόστος. Με πολύ προσωπική δουλειά, αφού όπως ο ίδιος λέει κοιμόταν το 3-4 ώρες την ημέρα, και με πολύ ρίσκο αφού τα λεφτά που έβγαζε τα επένδυε στην διαφήμιση της εταιρείας δικαιώθηκε, κλείνοντας συμφωνία με μεγάλα εμπορικά καταστήματα.

Σήμερα η εταιρεία του, με όνομα Manifest τρέχει με 40% ανάπτυξη βλέποντας τον τζίρο της το 2017 να κλείνει στα 8 εκατομμύρια ευρώ, απασχολώντας 600 άτομα, με 124 από αυτά να έχουν προσληφθεί τον τελευταίο μήνα, καθώς έρχονται συνέχεια νέες μεγάλες δουλειές όπως ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και η Ιντρακόμ. Παράλληλα, η Manifest έχεις κι άλλες μεγάλες συνεργασίες, όπως αυτές με την Alpha Bank, την Coca-Cola και τη Nestle.

Και έχουμε πολλά να δούμε ακόμα από τον δραστήριο Διονύση Αμμολοχίτη.

E-Daily.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: