ΣΙΝΕ

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Elif - Επεισόδιa 79-80-81-82-83-84-85 (video)

Elif - Επεισόδιο 79
Δείτε το επεισόδιο εδώ

trailer
Η Ζεϊνέπ είναι έτοιμη να πει το «ναι» και να γίνει γυναίκα του Ερκούτ όταν ο Σελίμ εισβάλλει στην αίθουσα και την εμποδίζει. 
Λέει πως η Ζεϊνέπ πιέστηκε για να συμφωνήσει να γίνει αυτός ο γάμος και ο υπεύθυνος ανακοινώνει πως δεν πρόκειται να γίνει ο γάμος υπό αυτές τις συνθήκες. Όταν η Μελέκ ανακαλύπτει τη θυσία της Ζεϊνέπ, λέει πως δεν θα πάρει διαζύγιο και φεύγει από το δικαστήριο. 

Αμέσως τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ και της λέει πως δεν πήρε διαζύγιο από τον Βεϊσέλ, οπότε δεν είναι υποχρεωμένη να παντρευτεί. 
Η Ελίφ φοβάται πως τώρα που η Μελέκ δεν χώρισε, εκείνη θα πρέπει να επιστρέψει πάλι στο κτήμα. Η Ζεϊνέπ σε κατάσταση σοκ, φεύγει από την αίθουσα τελετής γάμων μαζί με τον Σελίμ και του εξηγεί όσα συνέβησαν. Ο Ερκούτ και ο Μουράτ είναι έξαλλοι. Πηγαίνουν στη σχολή για να βρουν τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ. Συναντούν την Πελίν, της εξηγούν τι έχει συμβεί αλλά και εκείνη δεν ξέρει που μπορεί να βρίσκονται ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ. 

 Όταν έχει μια σχετική πληροφορία όμως, ενημερώνει τον Μουράτ. Μαζί με τον Ερκούτ πηγαίνουν να βρουν τα δύο παιδιά αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Σελίμ λυπάται όταν μαθαίνει τι πέρασε η Ζεϊνέπ και της ζητάει να μην του κρύψει ποτέ ξανά την αλήθεια. Της υπόσχεται να βρει μια λύση σε όλα τα προβλήματά της, αρκεί να του το ζητήσει. 

Ο Μουράτ είναι σίγουρος πως ο Ερκούτ και ο Μουράτ θα τους ψάχνουν και πηγαίνει τη Ζεϊνέπ στο κτήμα για να είναι ασφαλής. Όταν φτάνουν εκεί, η Ζεϊνέπ ταράζεται γιατί αντιλαμβάνεται πως είναι το κτήμα, που μένει η Ελίφ. Ο Βεϊσέλ μαθαίνει από τον Μουρτάτ τι συνέβη με την Ζεϊνέπ και γίνεται έξαλλος. Μαζί πηγαίνουν στο καφέ για να ζητήσουν εξηγήσεις από τη Μελέκ αλλά ο ιδιοκτήτης τους διώχνει. 

Πατέρας και γιος κατευθύνονται στο σπίτι της Μελέκ. Η Μελέκ και η Ελίφ τρομάζουν από τις φωνές του Βεϊσέλ και εκείνος γκρεμίζει την πόρτα για να μπει μέσα. Η Σεϊντά λέει στον Ναντίρ τι συνέβη στον γάμο του Ερκούτ. Ο Ναντίρ είναι πολύ θυμωμένος με τον Ερκούτ επειδή γελοιοποιήθηκε και κατέστρεψε τα σχέδια τους. Η Αρζού είναι θυμωμένη επειδή πιστεύει πως ο Βεϊσέλ και η Μελέκ έχουν χωρίσει. Εξηγεί στην Γκόντζα την κατάσταση και ο Σαντίκ τις ακούει. Η Αρζου είναι αποφασισμένη να κάνει την Μελέκ να της πει την αλήθεια. Ο Σαντίκ ενημερώνει τον Μελίχ. Η κατάσταση της υγείας της Αλιγέ βελτιώνεται και αποκτά τις αισθήσεις της…

Elif - Επεισόδιο 80

Δείτε το επεισόδιο εδώ

trailer
Ο Σελίμ πηγαίνει τη Ζεϊνέπ κρυφά στο κτήμα. Η Ζεϊνέπ δεν του λέει πως έχει έρθει ξανά στο κτήμα. Η Ζεϊνέπ συνειδητοποιεί πως ο Σελίμ είναι αδελφός του Κενάν και δεν ξέρει τι να κάνει. Λυπάται όταν μαθαίνει πως η μητέρα του είναι στο νοσοκομείο. Η Ζεϊνέπ σκέφτεται πως πρέπει να φύγει από εκεί το συντομότερο δυνατό. 

Η Γκόντζα ανακατεύεται στις δουλειές του Σελίμ και εκείνος αναγκάζεται να της μιλήσει αυστηρά. Η συμπεριφορά του τη στενοχωρεί. Ο Σελίμ κρύβει προσωρινά τη Ζεϊνέπ στο δωμάτιο της Αϊσέ και ζητάει την κατανόησή της. Η Αϊσέ σοκάρεται όταν βλέπει μπροστά της τη Ζεϊνέπ αλλά καταφέρνει να ελέγξει τις αντιδράσεις της μπροστά στον Σελίμ για να μην καταλάβει πως κάτι συμβαίνει. Βλέποντας τη Ζεϊνέπ να φοράει νυφικό, η Αϊσέ υποθέτει πως αυτή και ο Σελίμ παντρεύτηκαν. Η Ζεϊνέπ εξηγεί τα πάντα στην Αϊσέ. 

Η Αϊσέ της λέει πως η σχέση της με τον Σελίμ είναι επικίνδυνη και η Ζεϊνέπ λυπημένη υπόσχεται να μείνει μακριά του. Όλοι λείπουν από το σπίτι και η Τουγτσέ βαριέται, νιώθει μεγάλη μοναξιά τώρα που έφυγε και η Ελίφ. Η Μελέκ δέχεται τις απειλές του Βεϊσέλ αλλά οι γείτονες της επεμβαίνουν και τον διώχνουν. Η Μελέκ καλεί την αστυνομία και κάνει μήνυση στον Βεϊσέλ για διατάραξη ησυχίας. Η αστυνομία οδηγεί τον Βεϊσέλ στο τμήμα και τον προφυλακίζουν. 

Ο Μουράτ λέει στην Αρζού πως ο πατέρας του είναι στο τμήμα. Πηγαίνει εκεί και ζητάει από τον Βεϊσέλ τη διεύθυνση της Μελέκ αλλά δεν καταφέρνει να του πάρει λέξη. Την προειδοποιεί να μείνει μακριά του και να μην του τηλεφωνήσει ποτέ ξανά. Η Αρζού πηγαίνει στους αστυνομικούς, υποκρίνεται πως νιώθει ζάλη και ζητάει νερό. Καθώς ο αστυνομικός πηγαίνει να της φέρει το νερό, η Αρζού ανοίγει τους φακέλους και βρίσκει τη διεύθυνση της Μελέκ. Το επόμενο πρωί ο Ερκούτ και ο Μουράτ αποφυλακίζουν τον Βεϊσέλ και εκείνος πηγαίνει πάλι στο σπίτι της Μελέκ. Εκεί κατευθύνεται και η Αρζού. 

 Η Μελέκ σκέφτεται συνεχώς τη Ζεϊνέπ. Όταν της τηλεφωνεί και μαθαίνει πως είναι στο κτήμα ξαφνιάζεται. Η Ελίφ θέλει να ετοιμάσει πρωινό για να κάνει έκπληξη στη μητέρα της αλλά δεν υπάρχει ψωμί στο σπίτι και πηγαίνει στον φούρνο. Όταν η Μελέκ ξυπνάει και δεν βρίσκει την Ελίφ στο σπίτι, ανησυχεί. Οι γείτονες, που έσωσαν τη Μελέκ από τον Βεϊσέλ, ήταν άνθρωποι του Σαντίκ, υπό τις οδηγίες πάντα του Μελίχ. 

Ο Σαντίκ τους ζητάει να προσέχουν συνεχώς τη Μελέκ. Ο Μελίχ καταλαβαίνει πως η Μελέκ αναγκάστηκε να παντρευτεί τον Βεϊσέλ εξαιτίας του Κενάν. Πιστεύοντας πως ο Κενάν ήταν εκείνος, που την έδιωξε, θυμώνει ακόμα περισσότερο μαζί του. Για άλλη μια φορά, ανοίγει την καρδιά του στον Εφρούζ. Εκείνος του λέει πως πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και πως πρέπει να βεβαιωθεί ότι η Μελέκ είναι αδελφή του. Ο Μελίχ όμως είναι σίγουρος πως η Μελέκ είναι αδελφή του. Η Αλιγέ είναι καλύτερα και ο γιατρός της δίνει εξιτήριο από το νοσοκομείο…

Elif - Επεισόδιο 81
trailer
Ο Βεϊσέλ βλέπει την Ελίφ να πηγαίνει στο μπακάλικο και την απαγάγει. Η Ελίφ φοβάται πως δεν θα ξαναδεί τη μητέρα της. Η Μελέκ τρελαίνεται από αγωνία όταν δεν μπορεί να βρει την Ελίφ, αποφασίζει να πάει στην αστυνομία. Η Αλιγιέ επιστρέφει σπίτι και όλοι την υποδέχονται με χαρά. Όλοι εκτός από την Αρζού, που λείπει από το σπίτι και το γεγονός αυτό κάνει έξαλλο από θυμό τον Κενάν. Η Πελίν χρησιμοποιεί την κατάσταση της Αλιγιέ ως δικαιολογία για να πάει στο κτήμα. Ο Μελίχ επισκέπτεται και εκείνος την Αλιγιέ. Μετά την αποκάλυψη πως ο Σελίμ είναι αδελφός του Κενάν, η Ζεϊνεπ αποφασίζει να μείνει μακριά του και φεύγει από το κτήμα. 

Όταν πηγαίνει στη σχολή για να συναντήσει την Γκιουλνούρ, βλέπει τον Ερκούτ να την περιμένει. Ο Σελίμ ανησυχεί όταν δεν μπορεί να βρει τη Ζεϊνέπ στο κτήμα. Της τηλεφωνεί αλλά εκείνη δεν απαντά και δεν ξέρει τι να σκεφτεί. Η Σεϊντά και ο Ναντίρ συμβουλεύουν τον Ερκούτ να παραιτηθεί από την κατάκτηση της Ζεϊνέπ γιατί φοβούνται πως η εμμονή του με την κοπέλα τελικά θα γίνει αιτία να αποκαλυφθεί η παγίδα, που είχαν στήσει στον Βεϊσέλ αλλά δεν καταφέρνουν να τον πείσουν. Η Αρζού ζητάει από κάποιους εμπόρους ναρκωτικών να βάλουν ναρκωτικά στο σπίτι της Μελέκ ώστε να τη στείλει στη φυλακή και τους χαρίζει το ακριβό της αυτοκίνητο για να τους πληρώσει. 

Πράγματι, οι άντρες εκτελούν την εντολή της και η Αρζού κάνει ανώνυμη καταγγελία στην αστυνομία εναντίον της Μελέκ. Η Αρζού εξηγεί στην οικογένεια πως κλάπηκε το αυτοκίνητο της και ο Κενάν θυμώνει μαζί της επειδή δεν καταγγέλλει το γεγονός στην αστυνομία. Ο άντρας, που ο Μελίχ πληρώνει για να προσέχει τη Μελέκ, επικοινωνεί με τον Σαντίκ και του λέει πως η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι της κοπέλας. 

Ο Σαντίκ ενημερώνει αμέσως τον Μελίχ και εκείνος κατευθύνεται στο σπίτι της Μελέκ. Όταν η Μελέκ επιστρέφει σπίτι της για να αναζητήσει την Ελίφ συλλαμβάνεται από την αστυνομία. Ο Μελίχ δεν μπορεί να εμποδίσει τη σύλληψη αλλά βλέπει ένα σημάδι στον ώμο της Μελέκ και πλέον είναι σίγουρο πως αυτή είναι η χαμένη του αδελφή.…

Elif - Επεισόδιο 82
trailer
Η αστυνομία ανακρίνει τη Μελέκ για τα ναρκωτικά, που βρέθηκαν σπίτι της. Η Μελέκ είναι πολύ φοβισμένη. Δεν καταφέρνει να πείσει τους αστυνομικού ότι είναι αθώα. Η Μελέκ προφυλακίζεται και η σκέψη της είναι στην Ελίφ. Ο Μελίχ ακολουθεί τη Μελέκ στο τμήμα. 

Μιλάει με τον αρχηγό της αστυνομίας αλλά δεν καταφέρνει να τον πείσει πως η Μελέκ δεν έχει καμία σχέση με τα ναρκωτικά. Ο Μελίχ είναι συντετριμμένος για ό,τι συνέβη και πηγαίνει στον Εφρούζ. Εκείνος τον συμβουλεύει να διατηρήσει την ψυχραιμία του αλλά ο Μελίχ δεν μπορεί να ελέγξει τον θυμό του. Είναι αποφασισμένος να μάθει ποιος έστησε αυτή την παγίδα στην αδελφή του και υποψιάζεται την Αρζού. Ζητάει από τον Σαντίκ να ακολουθεί την Αρζού συνέχεια. Εκείνος θα παρακολουθεί τον Βεϊσελ. 

Ο Μελίχ προσλαμβάνει δύο άντρες και απαγάγει τον Βεϊσέλ και τον ανακρίνουν για την υπόθεση της Μελέκ. Η Ζεϊνέπ ανησυχεί επειδή δεν μπορεί να βρει τη Μελέκ. Όταν η αστυνομία της τηλεφωνεί και της ζητάει να περάσει από το τμήμα για κατάθεση, πανικοβάλλεται. Η Ζεϊνέπ δίνει την κατάθεση της και στη συνέχεια επισκέπτεται τη Μελέκ στη φυλακή. Και οι δύο νιώθουν μεγάλη θλίψη. Η Ζεϊνέπ λέει στη Μελέκ πως η Ελίφ είναι με τον Βεϊσέλ και στη συνέχεια ενημερώνει την Αϊσέ για το τι έχει συμβεί. Η Αϊσέ δεν μπορεί να πιστέψει πως η Μελέκ είναι στη φυλακή. Η Γκόντζα κρυφακούει τη συνομιλία της Αϊσέ με τη Ζεϊνεπ και ενημερώνει την Αρζού αλλά όταν εκείνη δεν δείχνει καμία έκπληξη, η κοπέλα συνειδητοποιεί πως η Αρζού κρύβεται πίσω από αυτή την υπόθεση. Ο Κενάν είναι θυμωμένος με την Αρζου επειδή δεν έχει ακόμα καταγγείλει την κλοπή του αυτοκινήτου της. 

 Η Γκιολνούρ βοηθάει τη Ζεϊνέπ να βρει έναν δικηγόρο για τη Μελέκ. Ο δικηγόρος όμως ζητάει πολλά λεφτά. Η Ζεϊνέπ τηλεφωνεί στον Μουράτ και ζητάει τη βοήθειά του αλλά εκείνος είναι θυμωμένος μαζί της επειδή δεν παντρεύτηκε τον Ερκούτ. Ο Βεϊσέλ παίρνει το τηλέφωνο και δηλώνει στην κόρη του πως δεν πρόκειται να βοηθήσει τη Μελέκ γιατί εκείνη ήθελε να τον χωρίσει. Ο Σελίμ δεν μπορεί να βρει τη Ζεϊνέπ και ανησυχεί. Πηγαίνει στη σχολή και ρωτάει την Γκιουλνούρ αν γνωρίζει κάτι. Η κοπέλα του εξηγεί πως η Ζεϊνέπ θα του εξηγήσει σύντομα τι συμβαίνει αλλά θα πρέπει να έχει υπομονή. Ο Βεϊσέλ αποφασίζει να το σκάσει από τη χώρα και έρχεται σε επαφή με κάποιους λαθρέμπορους, που του ζητάνε ένα μεγάλο ποσό για να τον βοηθήσουν. 

Για να συγκεντρώσει το ποσό, ο Βεϊσελ σχεδιάζει να αποκαλύψει στον Κενάν πως η Ελίφ είναι κόρη του και να ζητήσει χρήματα για να του τη δώσει. Πράγματι τηλεφωνεί στον Κενάν από απόκρυψη και του λέει πως υπάρχουν πολλά πράγματα, που δεν γνωρίζει και πως θα επικοινωνήσει ξανά μαζί του σύντομα. Στη συνέχεια στέλνει μήνυμα στην Αρζού και την Αϊσέ λέγοντας τους ότι σύντομα όλα θα αλλάξουν. Ο Μουράτ πηγαίνει την Ελίφ στη Σεϊντά για να την κρύψει. Η Ελίφ της ζητάει να την πάει στη μητέρα της. Ο Μουράτ είναι νιώθει πληγωμένος και θυμωμένος επειδή ο πατέρας του φεύγει και τον εγκαταλείπει. Ο Ερκούτ πηγαίνει στο σπίτι της Ζεϊνέπ…


Elif - Επεισόδιο 83
trailer

Χωρίς να το γνωρίζει κανείς, ο Μελίχ προσλαμβάνει δικηγόρο για να υπερασπιστεί τη Μελέκ. Ο Βεϊσέλ τηλεφωνεί στον Κενάν και του ζητάει να συναντηθούν με όρο να έχει μαζί του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια αποχαιρετάει τον Μουράτ και παίρνει μαζί του την Ελίφ για να συναντήσουν τον Κενάν. Ο Μουράτ είναι πολύ λυπημένος επειδή ο πατέρας του φεύγει. Το μήνυμα του Βεϊσέλ έχει πανικοβάλλει την Αρζού. Προσπαθεί να τον βρει αλλά δεν τα καταφέρνει και έρχεται αντιμέτωπη με την Αϊσέ λέγοντας της πως ο Βεϊσέλ έβαλε να συλλάβουν τη Μελέκ. 

 Η Αϊσέ ανησυχεί πως ο Βεϊσέλ θα πει όλη την αλήθεια στον Κενάν. Η γυναίκα επισκέπτεται τη Μελέκ στη φυλακή και της λέει για το μήνυμα του Βεϊσέλ. Όταν επιστρέφει στο κτήμα καταφέρνει να μάθει που θα συναντηθεί ο Κενάν με τον Βεϊσέλ. Το βράδυ βλέπει στον ύπνο της ότι πεθαίνει και αναστατώνεται. Η Μελέκ φοβάται πως αν ο Βεϊσέλ πει την αλήθεια στον Κενάν, θα χάσει για πάντα την Ελίφ. Ο Μελίχ προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να εκδικηθεί την Αρζού για ό,τι έκανε στη Μελέκ. 

Ο Κενάν πιστεύει πως αυτός, που του τηλεφώνησε και του ζήτησε να συναντηθούν, θέλει να του μιλήσει για τις παραγγελίες, που του είχαν ακυρώσει και του είχαν δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στην εταιρία του. Η κατάσταση της Αλιγιέ έχει βελτιωθεί αλλά βλέπει πως ο Κενάν δεν είναι καλά και λυπάται για εκείνον. Ο Κενάν παίρνει μαζί του το όπλο του για να πάει να συναντήσει τον Βεϊσέλ. Η Αρζού φοβάται πως θα γίνει κάτι κακό αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τον σταματήσει. 

Ενημερώνει όμως την Αλιγιέ και εκείνη καταφέρνει να εμποδίσει τον Κενάν και να μην πάει στο ραντεβού του με τον Βεϊσέλ. Όταν ο Κενάν δεν εμφανίζεται στο ραντεβού, ο Βεϊσέλ του τηλεφωνεί αλλά ο Κενάν δεν απαντάει. Ο Βεϊσέλ για άλλη μια φορά βρίσκεται σε δύσκολη θέση και αντί να δώσει λεφτά στους λαθρέμπορους, τους δίνει την Ελίφ. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται η Αϊσέ αλλά ένας από τους άντρες την παρασέρνει κατά λάθος με το αυτοκίνητό του…


Elif - Επεισόδιο 84
trailer




Elif - Επεισόδιο 85
Ο Ερκούτ δεν καταλαβαίνει τι δουλειά είχε ο Σελίμ μαζί με την Ελίφ στη γειτονιά. Ρωτάει τον Σελίμ τι σχέση έχει με την Ελίφ , εκείνος απομακρύνει την Ελίφ και οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια αλλά σταματάνε όταν βλέπουν τον φόβο στα μάτια της Ελίφ. Ο θάνατος της Αϊσέ τους επηρεάζει όλους στο κτήμα αλλά περισσότερο την Αλιγιέ. Η Μελέκ περνάει δύσκολες ώρες στη φυλακή. Η Ζεϊνέπ προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να ενημερώσει τη Μελέκ για τον θάνατο της Αϊσέ. Όταν την επισκέπτεται στη φυλακή, την βλέπει σε άσχημη κατάσταση και καταλαβαίνει πως περνάει δύσκολα. 

Η Ζεϊνέπ λυπάται πολύ. Η Αρζού προσπαθεί να παρηγορήσει την Αλιγιέ για τον θάνατο της Αϊσέ και της προτείνει να δώσουν τα προσωπικά της αντικείμενα σε ανθρώπους, που τα έχουν ανάγκη. Η Αλιγιέ γίνεται έξαλλη με την πρωτοβουλία της. Η Αρζού δεν δίνει σημασία και λέει στον Σαντίκ και την Κιράζ να αδειάσουν το δωμάτιο της Αϊσέ. Το μόνο που σκέφτεται η Αρζού πια είναι το πως θα διώξει από το κτήμα την Ελίφ. Καταστρώνει ένα νέο σχέδιο και σκέφτεται να εμφανίσει μια θεία της Ελίφ, δήθεν από τη μεριά του πατέρα της. 

Καθώς ο Σαντίκ και η Κιράζ αδειάζουν το δωμάτιο της Αϊσέ, τους βλέπουν η Ελίφ και η Τουγτσέ και η είδηση φτάνει και στα αυτιά της Αλιγέ, η οποία θυμώνει με τη νύφη της αλλά δεν έχει τη δύναμη να κάνει τίποτα. Μετά τον θάνατο της Αϊσέ, ο Μελίχ στηρίζει την Ιπέκ και όλη την οικογένεια. Ταυτόχρονα προσπαθεί να βγάλει τη Μελέκ από τη φυλακή με τη βοήθεια του δικηγόρου Ορχάν. Η Ελίφ έχει επηρεαστεί από τον θάνατο της Αϊσέ και συνεχώς κλαίει στο δωμάτιό της. Είναι πολύ δυστυχισμένη γιατί νιώθει πως ο πατέρας, ο αδελφός, η μητέρα της, όλοι την έχουν εγκαταλείψει. Όλοι στο κτήμα είναι δίπλα της και την παρηγορούν εκτός από την Αρζού, που θέλει να τη διώξει. 

Ο Σελίμ δεν της το επιτρέπει και όλη η οικογένεια τον στηρίζει. Ακόμα και η Τουγτσέ είναι με το μέρος της Ελίφ. Ο Ερκούτ, χωρίς να έχει ιδέα τι έχει συμβεί, ρωτάει τον Μουράτ που βρίσκεται ο Βεϊσέλ. Ο Μουράτ του λέει πως ο πατέρας του πήρε την Ελίφ και πήγε στο χωριό του. Ο Ερκούτ ξέρει πως ο Μουράτ λέει ψέματα αλλά δεν του το δείχνει. Ο Κενάν ρωτάει την Ελίφ σχετικά με το ατύχημα της Αϊσέ αλλά εκεί δεν του λέει τίποτα και ξεσπάει σε κλάματα. Ο Κενάν πηγαίνει μόνος του στον τόπο του δυστυχήματος και προσπαθεί να βρει αν σχετίζονται τα τηλεφωνήματα, που έλαβε και ο των τηλεφωνημάτων, που δέχτηκε και τον θάνατο της Αϊσέ. Ο Σελίμ λέει στον Κενάν πως πρέπει να ενημερώσουν τη Μελέκ για τον θάνατο της Αϊσέ αλλά ο Κενάν προσπαθεί να αποφύγει το θέμα. Ο Σελίμ προσπαθεί να βρει που μένει η Μελέκ αλλά δεν τα καταφέρνει και σκέφτεται να αποκαλύψει στον Κενάν πως η Ελίφ είναι κόρη του. Εκείνη τη στιγμή όμως εμφανίζεται η Κιράζ κρατώντας ένα κουτί με ενθύμια της Αϊσέ. Όλοι συγκινούνται και ο Σελίμ θυμάται την υπόσχεση που έδωσε στην Αϊσέ λίγο πριν πεθάνει, να μην αποκαλύψει σε κανέναν ότι η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν αν δεν του το επιτρέψει η Μελέκ. Αποφασίζει να μην πει τίποτα στον αδελφό του. Όταν ο Σελίμ εκφράζει στην Ιπέκ και την Αλιγέ την επιθυμία του να ενημερώσει τη Μελέκ για τον θάνατο της Αϊσέ, η Αλιγιέ εκδηλώνει την έντονη διαφωνία της. Ο Σελίμ όμως είναι αποφασισμένος να βρει τη Μελέκ και να φροντίσει την Ελίφ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: