ΣΙΝΕ

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Στη φόρα γυμνές φωτογραφίες γνωστής Ελληνίδας παρουσιάστριας

Εφιάλτης στο διαδίκτυο για πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια. Φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές της, σύμφωνα με την Espresso, στις οποίες ποζάρει ολόγυμνη, διέρρευσαν σε...
ιστοσελίδα ροζ περιεχομένου και πλέον έχουν γίνει βορά στα «πεινασμένα» βλέμματα πάσης φύσεως ηδονοβλεψιών.

Αγνωστο παραμένει πώς αυτές οι εικόνες, που η ανύπαντρη τηλεπερσόνα τράβηξε προφανώς για προσωπική χρήση, βρέθηκαν σε χέρια επιτηδείων και πλέον κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στο διαδίκτυο σαν μια ωρολογιακή βόμβα που είναι έτοιμη να εκραγεί. Ενα πιθανό σενάριο είναι το hacking, δηλαδή να πήραν τον έλεγχο της συσκευής του κινητού της hackers, αποκτώντας έτσι πρόσβαση στις φωτογραφίες της δίχως η ίδια να το αντιληφθεί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η παρουσιάστρια, η οποία έχει δοκιμαστεί και στον χώρο της υποκριτικής, εμφανίζεται στη μία από τις εικόνες γυμνόστηθη μπροστά σε έναν καθρέφτη, έχοντας δίπλα της έναν άντρα, ο οποίος φορά μόνο το μποξεράκι του. Οπως φαίνεται, είναι εκείνη που τραβά τη φωτογραφία από το κινητό της τηλέφωνο.

Το χειρότερο σενάριο, βέβαια, είναι να έγινε η διαρροή από άνθρωπο του περιβάλλοντος της παρουσιάστριας, ο οποίος είχε πρόσβαση στο κινητό της τηλέφωνο ή σε κάποια άλλη ηλεκτρονική συσκευή, όπου εκείνη είχε αποθηκεύσει τις γυμνές φωτογραφίες της. Σε περίπτωση που ισχύει, λοιπόν, αυτό το σενάριο το ζήτημα παίρνει άλλες προεκτάσεις αφού τίθεται πλέον θέμα δόλου με σκοπό την εκδίκηση ή το κακό της πρωταγωνίστριας του φωτογραφικού υλικού.

Σημειώνεται, πάντως, ότι η συγκεκριμένη κυρία δεν έχει δώσει δικαιώματα για να την κουβεντιάζουν για την προσωπική της ζωή. Είναι μάλιστα περίοδος όπου μαγειρεύονται νέα πρότζεκτ και η συγκεκριμένη θεωρείται καλό χαρτί από τους ιθύνοντες του καναλιού της.


Δεν υπάρχουν σχόλια: