ΣΙΝΕ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Σάλος: Σοκάρει η περιγραφή Ανήλικου που το έκανε με τη δασκάλα του – «Ανοιξε τα Πόδια της και μου είπε Να Το…»

Σοκαρισμένη είναι η αμερικανική κοινή γνώμη από την αποκάλυψη μίας ακόμη υπόθεσης… σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου μαθητή από την ίδια του τη δασκάλα.


Πρωταγωνίστρια αυτήν τη φορά είναι μια 28χρονη διεστραμμένη δασκάλα, η οποία δεν δίστασε να το κάνει με το 15χρονο αγόρι, παρά το γεγονός μάλιστα ότι ήταν έγκυος!

Η Katherine Ruth Harper, συνελήφθη τον Μάρτιο του 2017 όταν ήταν ήδη οκτώ μηνών έγκυος και καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση.
Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, η 28χρονη παραδέχτηκε ότι είχε συνάψει ανάρμοστη σεξουαλική σχέση με το 15χρονο αγόρι, ενώ είχε συνευρεθεί αρκετές φορές μαζί του, τόσο στο σπίτι του, την ώρα που έλειπαν οι γονείς του, όσο και στο δικό της.

Η Harper, η οποία δίδασκε αγγλική γλώσσα και ήταν προπονήτρια τσιρλίντερ σε γυμνάσιο της περιοχής Τρόφι Κλαμπ, στο Τέξας, παίδευσε στον εpωτικό της ιστό το αγόρι στέλνοντάς του αρχικά γυμνές φωτογραφίες της και ζητώντας του να… απαντήσει με δικές του.

Οι Αρχές ξετύλιξαν το κουβάρι της υπόθεσης, έπειτα από μία ανώνυμη καταγγελία μέσω τηλεφώνου για μια «έγκυο δασκάλα που έκανε σ εξ με μαθητή». Πίεσαν τον έφηβο, μέχρι που εκείνος «λύγισε» και παραδέχτηκε με δάκρυα στα μάτια τι είχε συμβεί.

Όπως εκμυστηρεύτηκε, την πρώτη φορά που το έκαναν, η δασκάλα του είχε έρθει σπίτι του την ώρα που έλειπαν οι γονείς του. Κατανάλωσαν αλκοόλ και του ζήτησε να της κάνει στοματικό, αφού πρώτα του έκανε στριπτίζ.

«Στη συνέχεια, το ένα έφερε το άλλο, μου είπε να το «βάλω μέσα της» και το έκανα», ανάφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός στην κατάθεσή του, σύμφωνα με το Fox4.

Αξίζει επίσης τέλος να σημειωθεί πως στο κινητό του νεαρού βρέθηκαν τουλάχιστον 76 κλήσεις με τη Χάρπερ, αλλά και πληθώρα ακατάλληλων μυνημάτων.

Και μπορεί η ανώμαλη δασκάλα να ήταν παντρεμένη, ωστόσο παραμένει μυστήριο αν ο πατέρας του παιδιού που γέννησε είναι ο έφηβος εpαστής της ή ο σύζυγός της…

Μετά την αποφυλάκισή της, δε, θα βρίσκεται υπό παρακολούθηση για 10 χρόνια, ενώ το όνομά της θα γραφτεί στο μητρώο με τους δράστες σεξουαλικών εγκλημάτων.

Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: