ΣΙΝΕ

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Το σουτιέν που κάνει θαύματα με το γυναικείο στήθος και κάνει τις γυναίκες να μαλλιοτραβιούντε στις ουρές των μεγάλων εμπορικών καταστημάτων (Βίντεο)

Εδώ και αρκετό καιρό έχει δημιουργηθεί το “μαγικό σουτιέν” που κάνει όλες τις γυναίκες να μοιάζουν εκθαμβωτικές και εντυπωσιακές χωρίς να χρειαστεί να...
λιώσουν στα γυμναστήρια και ξοδέψουν χιλιάδες ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις.

Το όνομά του είναι Cross makeup Bra και εξηγεί με τρεις λέξεις τη προσφέρει σε κάθε γυναίκα. Κατά αρχήν το σουτιέν δεν έχει καθόλου κορδόνια και μπαλένες που σημαίνει ότι μπορεί να φορεθεί από κάθε γυναίκα χωρίς να ενοχλεί και να προκαλεί δυσφορία μετά από ώρες χρήσης. Επίσης ανορθώνει το γυναικείο στήθος σε όσο βαθμό θέλει η κάθε γυναικά κάνοντας τους άντρες γύρο σας να μοιάζουν σαν κουταβάκια που περιμένουν ένα χάδι. Μπορεί να ταιριάξει με κάθε ντύσιμο, χωρίς να δείχνετε προκλητική και ψεύτικη και το κυριότερο χωρίς να υπάρχουν τα ενοχλητικά κορδόνια. Το “μαγικό σουτιέν” διατίθεται σε 4 νούμερα και σε δύο χρώματα. Αποτελείται από βαμβακερή βάτα προσθέτοντας οπτικά τουλάχιστον 1 νούμερο και από υποαλλεργικής σιλικόνη πολλών χρήσεων που δεν αποκολλάται από τον μαστό ακόμα και μετά από 14 ώρες χρήσης.

Αυτό το σουτιέν λοιπόν είναι και η πηγή του κακού σε πολλά μεγάλα πολυκαταστήματα του εξωτερικού, με τις γυναίκες να πιάνονται ακόμα και στα χέρια, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο για το ποια θα πάρει το τελευταίο κομμάτι.

Μάλιστα σύμφωνα με την εταιρεία που έχει την αποκλειστική διάθεση του προϊόντος, το Cross makeup Bra έχει καταγράψει τεράστιο αριθμό παραγγελιών ακόμα και στην χώρα μας με τις γυναίκες να δείχνουν ότι το έχουν λατρέψει. Ωστόσο η εταιρεία προειδοποιεί τις γυναίκες που θέλουν να το αποκτήσουν, να είναι πολύ προσεκτικές διότι έχουν σημειωθεί κρούσματα φθηνών απομιμήσεων που δεν σέβονται καθόλου το γυναικείο σώμα, με τα υλικά κατασκευής και κυρίως η σιλικόνη είναι ευτελούς αξίας με αποτέλεσμα η χρήση του δεν μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 2 με 3 φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: