ΣΙΝΕ

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Το εξώδικο της οικογένειας Παντελίδη στη Αρναούτη μετά την συμμετοχή της σε καθημερινή εκπομπή

Η συμμετοχή της στην εν λόγω εκπομπή, δημιούργησε προβληματισμό στην οικογένεια Παντελίδη

Δυόμιση χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα που ο...

λαοφιλής τραγουδιστής, Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα. Μαζί του στο αυτοκίνητο, όπως όλοι θυμόμαστε επέβαιναν δύο κοπέλες, μια εξ αυτών ήταν η Μίνα Αρναούτη της οποίας η υγεία κλονίστηκε. Η Μίνα ακόμα ταλαιπωρείται με νοσοκομεία, χειρουργεία, και πολύ πόνο ενώ ταυτόχρονα δέχθηκε μια μεγάλη επίθεση από την οικογένεια Παντελίδη όσον αφορά στο ποιος ήταν ο οδηγός.

Η 32χρονη προσπαθεί να ανακάμψει και να μπει ξανά στην καθημερινότητά της. Η Μίνα Αρναούτη έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και όνειρό της ήταν να ασχοληθεί με τις σπουδές της. Το φετινό καλοκαίρι βλέπει το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα αφού η Μίνα συμμετέχει στην εκπομπή «Αποκαλύψεις», στο Νέο Κανάλι, με παρουσιάστρια τη Νένα Χρονοπούλου. Η συμμετοχή της στην εν λόγω εκπομπή, δημιούργησε προβληματισμό στην οικογένεια Παντελίδη και θέλησε να στείλει εξώδικο στο κανάλι ώστε να απαγορεύσει την οποιαδήποτε χρήση του ονόματός τους αλλά και την αναφορά σε οτιδήποτε έχει να κάνει τόσο με το δυστύχημα αλλά και τη ζωή του τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα το εξώδικο αναφέρει «απαγορεύουμε τη χρήση κάθε στοιχείου που ανάγεται στον Παντελή Παντελίδη, συμπεριλαμβανομένων του ονόματός του, της εικόνας του, της μουσικής του, των στίχων του, των τραγουδιών του, των συνεντεύξεών του, των φωτογραφιών του και εν γένει των οιωνδήποτε σχετικών αρχείων όσο και στη ζωή και την προσωπικότητα ημών των ιδίων αφού θεωρούμε ότι αποσκοπεί σε αθέμιτους διαφημιστικούς και εμπορικούς σκοπούς και την εν γένει οικονομική μας εκμετάλλευση, άλλως δεν θα συγκαταλεγόταν στη στελέχωση (πάνελ) της τηλεοπτικής εκπομπής “Αποκαλύψεις” η Μυρσίνη Αρναούτη, η οποία έγινε γνωστή πανελληνίως ως η συνεπιβάτης του Παντελή Παντελίδη κατά τον χρόνο του θανάσιμου τραυματισμού του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: