ΣΙΝΕ

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Πυροσβέστες από το Οχάιο γύρισαν πορνό μέσα στον πυροσβεστικό σταθμό

Οι περιπέτειες των δύο μελών του πυροσβεστικού σώματος του Οχάιο, διέρρευσαν και προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του διοικητή τους.

Οι δύο συνάδελφοι...

εκτελούσαν την νυχτερινή βάρδιά τους μέσα στον υποσταθμό της υπηρεσίας τους, όταν αποφάσισαν όχι μόνο να συνευρεθούν ερωτικά αλλά να καταγράψουν τις περιπτύξεις τους με το κινητό τηλέφωνο του ενός.

Στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, φαίνεται η γυναίκα του ζευγαριού να κάνει ασκήσεις γυμναστικής ολόγυμνη, ενώ σε άλλα καρέ καταγράφεται η ερωτική συνεύρεση των δύο πυροσβεστών μέσα στο κτίριο.

Κι εκεί που οι δύο «δράστες» πίστευαν ότι το θέμα είχε λήξει χωρίς κανείς να αντιληφθεί κάτι, η απόφαση του άντρα να ανεβάσει το υλικό που κατέγραψε σε διαδικτυακό ιστότοπο στάθηκε μοιραία για την αποκάλυψή τους, καθώς ένας συνάδελφός τους «έπεσε» τυχαία πάνω στις ερωτικές τους περιπέτειες κι ανέφερε στους προϊσταμένους του το περιστατικό.

Από την διερεύνηση του συμβάντος, η διοίκηση της υπηρεσίας αποφάσισε να θέσει σε αργία τους δύο πυροσβέστες, ενώ εκκρεμεί η οριστική απόφαση για την απόλυσή τους από το σώμα.
gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια: