ΣΙΝΕ

Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Ευρυαγγείες και ραγάδες εξαφανίζονται με αυτό το αδιάβροχο foundation σώματος

Ο χειμώνας –όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε- έχει ένα καλό: μας αφήνει να χαλαρώσουμε χωρίς να αγχωνόμαστε για τυχόν ευρυαγγείες και ραγάδες ή άλλες ατέλειες στην επιδερμίδα μας. Αν αυτά είναι ικανά να σας σταματήσουν από...
το να απολαμβάνεται το καλοκαίρι, έχουμε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.

Το Dermacol Perfect Body Make Up είναι ένα foundation υψηλής κάλυψης και μακράς διάρκειας που δημιουργήθηκε για να προσφέρει στην επιδερμίδα των ποδιών και του σώματος, άμεσο αποτέλεσμα μαυρίσματος, χαρίζοντας στο δέρμα ενιαίο χρωματικό τόνο και καλύπτοντας παράλληλα ευρυαγγείες και ραγάδες.

Χάρη στη λεπτή υφή του και στα ενυδατικά συστατικά του όπως η Πανθενόλη και η Βιταμίνη Ε, ενυδατώνει την επιδερμίδα, αναζωογονεί, θρέφει και προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες. Το αποτέλεσμα; Χαρίζει αψεγάδιαστη όψη και κάνει το σώμα να φαίνεται πιο λεπτό χαρίζοντας στην επιδερμίδα μία βελούδινη αίσθηση απαλότητας!

Η σύνθεσή του είναι υποαλλεργική και κλινικά ελεγμένη, ενώ παράλληλα παρέχει αδιάβροχη κάλυψη, ώστε να μπορείτε άνετα να το χρησιμοποιήσετε πριν επισκεφθείτε την παραλία, νιώθοντας σίγουρες ότι θα παραμείνει στη θέση του όταν έρθει σε επαφή με το νερό.

Επιβραδύνει τη χαλάρωση του δέρματος, προάγει τη μικροκυκλοφορία και βελτιώνει τη σφριγηλότητά του και την ελαστικότητά του, δρα κατά των ελευθέρων ριζών και της πρόωρης γήρανσης της κυτταρίτιδας και της φλεβίτιδας, διεγείροντας παράλληλα τη σύνθεση του κολλαγόνου.

Πώς χρησιμοποιείται; Εφαρμόστε επαρκή ποσότητα στα πόδια σας και απλώστε ομοιόμορφα, δίνοντας μεγάλη προσοχή στα γόνατα. Περιμένετε για λίγο πριν φορέσετε τα ρούχα σας. Το προϊόν μπορεί να αφαιρεθεί ξεπλένοντας με σαπούνι/αφρόλουτρο. Στοιχίζει €11.30 και είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα καταστήματα Beautycom καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα beautycom.

Δεν υπάρχουν σχόλια: