ΣΙΝΕ

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Το νέο look του Κριστιάνο για να δείξει ότι αυτός είναι ο GOAT (Pics)

O Κριστιάνο Ρονάλντο μετά και το πέρας της τελευταίας τριετίας μπορεί αναμφισβήτητα να θεωρεί τον εαυτό του, δικαίως, ως έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της επίθεσης, όλων των εποχών. Τα κατορθώματά του, ειδικά στο Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και η κατάκτηση του Euro τον ανέβασαν πολλά σκαλοπάτια. Φτάνουν όμως να τον ανεβάσουν εκεί που ο ίδιος πιστεύει πως αξίζει να είναι;

Γιατί ο εγωπαθής Πορτογάλος δεν το κρύβει ούτε στις συνεντεύξεις του, ούτε στον τρόπο που κινείται στον χώρο, ούτε στον τρόπο που διαχειρίζεται την εικόνα του. Θεωρεί εαυτόν τον καλύτερο σύγχρονο ποδοσφαιριστή και έφτασε μάλιστα στο σημείο να θεωρεί τον εαυτό του τον καλύτερο όλων των εποχών.

Αυτό που οι Αμερικάνοι που ασχολούνται με τον επαγγελματικό αθλητισμό ονομάζουν GOAT (Greatest Of All Time).

Όλοι μπορούμε να καταλάβουμε ότι όταν λέει ότι είναι ο GOAT δεν έχει ούτε τη χαζομάρα του Μπαλοτέλι όταν δήλωνε κάτι αντίστοιχο, ούτε την τρολοϋπεροψία του Ζλάταν που τα λέει απλά για να τα λέει. Ο Κριστιάνο πιστεύει ότι είναι ή ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να γίνει ο GOAT.

Όταν λέμε τα πάντα το εννοούμε. Στο μυαλό του ο GOAT πρέπει να είναι πρώτος σε τίτλους, σε ατομικές διακρίσεις, σε σωματική κατάσταση, σε εμφάνιση, σε fan base. Ο στόχος να γίνει GOAT έχει μπει τόσο βαθιά στο μυαλό του που θα άλλαζε τα πάντα, ακόμα και στην εμφάνισή του, για το πετύχει.

Όσο και αν ντρεπόμαστε γι’ αυτό το άρθρο στο Menshouse, κάτσαμε και βρήκαμε όλες τις αλλαγές στο look αλλά και στην προετοιμασία του Κριστιάνο Ρονάλντο για να επιτύχει τον μέγιστο στόχο του. Να γίνει τελικά ο GOAT που τόσο πολύ έχει φαντασιωθεί.
Mε περίσσια ντροπή σας τις παρουσιάζουμε και τονίζουμε ότι δεν συνυπογράφουμε καμία από τις αλλαγές αυτές.












menshouse.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: