ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Ποια νέα pick-up επέλεξε η ΔΕΗ;

Η ΔΕΗ ενίσχυσε πρόσφατα τον στόλο των οχημάτων της προσθέτοντας σε αυτόν 77 νέα διπλοκάμπινα τετρακίνητα pick-up αυτοκίνητα. Δείτε ποια ήταν τα μοντέλα που επέλεξε.

Τα 77 νέα διπλοκάμπινα pick-up Fiat Fullback παραδόθηκαν στη ΔΕΗ σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουνίου, από τον επίσημο διανομέα Fiat Professional Σφακιανάκης ΑΕΒΕ παρουσία και υψηλόβαθμων στελεχών της Εισαγωγικής εταιρίας Fiat Chrysler Automobiles Greece SA.

Η αγορά από τη ΔΕΗ έγινε με σκοπό την άμεση ενίσχυση του υποστηρικτικού έργου των ηλεκτροπαραγωγών μονάδων της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού ανά την Ελλάδα.


Ο κος Γιώργος Μπακόπουλος (δεξιά στην κάτω φωτό), Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της FCA Greece δήλωσε: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Fiat Professional η επιλογή της ΔΕΗ, να εμπλουτίσει το εξαιρετικά απαιτητικό και υπό αντίξοες πολλές φορές συνθήκες μεταφορικό/υποστηρικτικό της έργο, με τα ολοκαίνουργια pick-up Fiat Fullback. Είμαστε βέβαιοι ότι τα οχήματα αυτά με το κορυφαίο στην κατηγορία σύστημα 4-κίνησης, το εξαιρετικά χαμηλό κόστος χρήσης και την απαράμιλλη ανθεκτικότητα, θα αποτελέσουν πολύτιμους συνεργάτες του εξειδικευμένου προσωπικού του Οργανισμού».

Το Fiat Fullback μπορεί να μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο βάρους 1 τόνου, ενώ η ικανότητα ρυμούλκησής του φτάνει τους 3,1 τόνους. Το Fullback είναι ετοιμοπαράδοτο στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της Fiat Professional με πετρελαιοκινητήρα 2.4lt απόδοσης από 150PS έως 180PS.

NewsAuto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: