ΣΙΝΕ

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Τον κάλεσε η πρώην του στο γάμο της και η απάντησή του έγινε viral

Χαμός στα social media από τα σχόλια των χρηστών

Ο Thomas Hoefener και η Hayley Stamper ήταν ζευγάρι στο σχολείο. Θες το νεαρό της ηλικίας, θες ο ενθουσιασμός για...

νέες εμπειρίες και γνωριμίες, θες που δεν ένιωθαν ώριμοι για σοβαρότερες δεσμεύσεις, οι δυο τους χώρισαν και ο καθένας ακολούθησε τον δρόμο του.

Η Hayley γνώρισε τον Austin και όπως είπε η ίδια ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Εκείνος της έκανε πρόταση γάμου κι αυτή περιχαρής του είπε το μεγάλο «Ναι».
Κάλεσε μάλιστα στο γάμο της και τον πρώην της, τον Thomas, με τον οποίο διατήρησε φιλικές σχέσεις. Του ζήτησε μάλιστα όπως και σε όλους τους καλεσμένους της να απαντήσουν αν θα παρευρεθούν στην τελετή με μια κάρτα, που τους ζητούσε να της γράψουν ένα τραγούδι που θα ήθελαν να χορέψουν μαζί της.

Ο Thomas λοιπόν δεν κατέρρευσε μόλις πήρε το προσκλητήριο στα χέρια, αλλά αντίθετα το αντιμετώπισε με περισσό χιούμορ, απαντώντας στην πρώην καλή του ότι θα πάει στο γάμο και γράφοντάς της ότι θα ήθελε να χορέψουν μαζί το «I loved her first»!

Ο Thomas δημοσίευσε μάλιστα την απάντησή του στο Twitter και έγινε αμέσως viral με τους χρήστες να εξαγριώνονται που η πρώην καλή του τον κάλεσε στο γάμο της.


Ήταn τόσα πολλά τα σχόλια που αποδοκίμαζαν τη μέλλουσα νύφη, που ο Thomas αναγκάστηκε να διαγράψει τον λογαριασμό του και η Hayley να απολογηθεί που του έστειλε προσκλητήριο.

«Χωρίσαμε πριν από πέντε χρόνια. Δεν είναι κάθε χωρισμός τραυματικός και με τον Thomas είμαστε ακόμα φίλοι που μπορούμε να γελάμε και να αστειευόμαστε. Αν ο αρραβωνιαστικός μου και ο πρώην μου γελάνε με το συγκεκριμένο tweet, το ίδιο θα έπρεπε κι εσείς», έγραψε η Haley.


Δεν υπάρχουν σχόλια: