ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Μένιος Φουρθιώτης 2019: Οι προεκλογικές αφίσες του για τον Δήμο της Αθήνας (Pics)

O αγαπημένος παρουσιαστής κατεβαίνει στην Αθήνα για να την σώσει.

Ο Μένιος Φουρθιώτης το ανακοίνωσε χωρίς δισταγμό, χωρίς περιστροφές, χωρίς να φοβηθεί τις επιπτώσεις.

Στο φινάλε της σαββατιάτικης εκπομπής το στο Epsilon, Μία από τις τελευταίες τις σεζόν. Όπως ορίζει εξάλλο το όνομά της, «Αποκαλυπτικά», ο Μένιος ήταν αποκαλυπτικός για τον μέλλον του. Αλλά και το μέλλον αυτής της ταλαιπωρημένης πόλης.

«Θέλω να σας πω και κάτι για να ξέρετε, θα κατέβω υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας. Θα πούμε τα υπόλοιπα μέχρι τέλος Ιουλίου, οπότε θα ανακοινωθεί και επίσημα. Ούτε με πολιτικά χρώματα, ούτε με τίποτα… Έχω ζητήσει να αναλάβω το εμπορικό κομμάτι του συγκεκριμένου δήμου. Από τις πολύ μεγάλες εταιρείες της χώρας θα ζητήσω -επειδή αυτό το κανάλι χτίστηκε από το μηδέν στα οικονομικά και πουλήθηκε κερδοφόρο- να κάνουμε το ίδιο. Θα ζητήσω να βοηθήσουν τους δημότες, τους ανθρώπους που δεν μπορούν να πάρουν φάρμακα, τους ανθρώπους που έχουν παιδιά και δεν μπορούν να βρουν θέσεις εργασίας και να έχουν ένα μηνιαίο ποσό σαν εισόδημα. Ετοιμαστείτε, γιατί το 2018 – 2019 θα είναι πολύ καυτή χρονιά, σας το υπόσχομαι. Και θα είναι ακόμα πιο αποκαλυπτική» ήταν το σύντομο τηλεοπτικό ανακοινωθέν του πολιτευόμενο πια Μένιου.

Όλη η Ελλάδα πάγωσε, πιο πολύ βέβαια η Αθήνα. Από αλλού το περίμενε και από αλλού της ήρθε. Ακόμα και ο καύσωνας έκανε 2 μέρες διακοπή και ξέσπασαν μπόρες. Από το σοκ του.

Το Menshouse όμως δεν σοκαρίστηκε και έκανε αυτό που συνηθίζει. Έψαξε και βρήκε τις προεκλογικές αφίσες του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου του μεγαλύτερου δήμου της χώρας.

Χωρίς παραπάνω άσκοπα λόγια.
Αυτές είναι οι προεκλογικές αφίσες του Μένιου Φουρθιώτη για την Αθήνα















Δεν υπάρχουν σχόλια: