ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Ενώστε τα χέρια σας. Αν αυτές οι 2 γραμμές στη παλάμη σας ταιριάζουν, αυτό σημαίνει!

Το διάβασμα της παλάμης είναι ένας τύπος αρχαίας τέχνης που πηγαίνει πίσω εκατοντάδες γενιές. Προέρχεται από την Ινδία και εξαπλώνεται σε όλη την Ασία, την Ευρώπη και...
τη Βόρεια Αμερική. Το διάβασμα της παλάμης δίνει μια εικόνα για την προσωπικότητα του ατόμου. Αν και θεωρείται ψευδοεπιστήμη πολλοί πιστεύουν στη γνώση που μπορεί να βρεθεί στην παλάμη των χεριών.

Η πιο αξιοσημείωτη γραμμή της παλάμης βρίσκεται κάτω από την βάση των δακτύλων. Ονομάζεται η γραμμή της καρδιάς. Είναι αιχμηρή και αποκαλύπτει πολλά για τις σχέσεις σας και για την μελλοντική σας αγάπη. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε κάποιον ειδικό για να την διαβάσετε-μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας.

Πρώτα, τοποθετήστε τα χέρια σας δίπλα δίπλα. Ενώνονται οι γραμμές της αγάπης; Αγγίζουν η μία την άλλη όταν οι παλάμες σας είναι τέλεια ευθυγραμμισμένες; Είναι λίγο κυρτές;

Αν η δεξιά γραμμή είναι λίγο πιο ψηλά από την αριστερή σημαίνει ότι είστε καλός σύντροφος και σοφός παρά την ηλικία σας.

Είστε το είδος του ατόμου που θα μπορούσε να παντρευτεί κάποιον πολύ μεγαλύτερο και γενικά είστε περιζήτητοι από μεγαλύτερους. Δεν σας νοιάζει τι σκέφτεται η κοινωνία και τείνετε να ζείτε ελεύθερα.

Έχετε επίσης την τάση να μην ακολουθείτε τους παραδοσιακούς κανόνες κάθε φορά που πρέπει να είστε «κανονικοί». Προτιμάτε να κάνετε τα πράγματα λίγο διαφορετικά σε σχέση με τους άλλους.

Αν η αριστερή γραμμή είναι πιο ψηλά από την δεξιά σημαίνει ότι είστε πιο δυναμικοί και ανεξάρτητοι χωρίς απαραίτητα να χρειάζεστε την αγάπη για να ολοκληρωθείτε. Απολαμβάνετε τις καλές προκλήσεις και ενώ έχετε ανάγκες, δεν αναζητάτε την αγάπη τρομερά σοβαρά.

Σας αρέσει να είστε επιθετικοί όταν πρόκειται να διεκδικήσετε αυτό που δικαιωματικά είναι δικό σας και δεν έχετε κανένα πρόβλημα να εξαφανίσετε οτιδήποτε βρεθεί στον δρόμο σας για να αποκτήσετε αυτό το πάθος, την αγάπη ή ότι ψάχνετε.

Αν οι γραμμές έχουν το ίδιο ύψος, σημαίνει ότι είστε ήρεμοι και φροντίζετε τους άλλους. Δεν σας αρέσουν οι αλλαγές και είστε σπουδαίοι γονείς. Είστε ευγενικοί με κάθε δυνατό τρόπο και δίνετε στους ανθρώπους λόγο να έχουν πίστη στην ανθρωπότητα.

Με την καλή σας κοινή λογική και την ευαισθησία, τείνετε να είστε από αυτούς τους εκπληκτικούς ανθρώπους με ενσυναίσθηση που οι άνθρωποι αναζητούν όταν χάνουν την πίστη στον εαυτό τους.

Όταν πρόκειται για γάμο, είστε το άτομο που θα παντρευτεί κάποιον που είναι αποδεκτός από όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: