ΣΙΝΕ

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Το παιχνίδι του παράνομου ζευγαριού στο γκαράζ είχε τραγική κατάληξη

Τραγική κατάληξη είχε το ερωτικό παιχνίδι ενός παράνομου ζευγαριού στο γκαράζ ενός συγκροτήματος κατοικιών στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσεϊ. Η επιλογή τους να ερωτοτροπήσουν με τον κινητήρα του αυτοκινήτου...
σε λειτουργία είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους από τα δηλητηριώδη καυσαέρια.

Το παράνομο ζευγάρι εντόπισε ο σύζυγος της γυναίκας, Καχάλι Τζόνσον όταν επέστρεψε σπίτι.

Όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, η 39χρονη Ταμέκα Χάργκρεϊβ είχε συνάψει ερωτική σχέση με έναν 59χρονο μηχανικό που επισκεπτόταν το σπίτι της για να της φτιάξει το αυτοκίνητο που είχε χαλάσει. Ως μέρος της συμφωνίας για πληρωμή του μηχανικού ήταν και η σεξουαλική επαφή, σύμφωνα με ρεπορτάζ.

«Προσπαθώντας να ανοίξω την πόρτα στο γκαράζ, είδα τον μηχανικό, ήταν πεσμένος στο πάτωμα. Λίγα μέτρα πιο πέρα βρισκόταν η γυναίκα μου. Αυτό που έκανα ήταν να καλέσω αμέσως την αστυνομία, καθώς με το επίπεδο καυσαερίων που υπήρχε στο χώρο ήξερα ότι είχαν "φύγει"», δήλωσε χαρακτηριστικά ο άνδρας.

Η στάση του πάντως ήταν αξιοσημείωτη καθώς τόνισε πως γι' αυτό το τραγικό περιστατικό δεν ευθύνονται η σύζυγός του και ο μηχανικός, αλλά ο κατασκευαστής των κατοικιών καθώς το σύστημα ειδοποίησης σε περιπτώσεις κινδύνου είναι ελλιπές.

«Δεν διαθέτουν επαρκή συστήματα συναγερμού, γιατί αν υπήρχε συναγερμός σε αυτό το γκαράζ, οι άνθρωποι θα είχαν ειδοποιηθεί για τον κίνδυνο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

E-Daily.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: