ΣΙΝΕ

Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Ρέμος - Μπόσνιακ: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου τους

Η μεγάλη μέρα για τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ φτάνει σιγά σιγά και το ζευγάρι μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ένας γάμος που αναμφίβολα...
θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον!

Ο Αντώνης Ρέμος έκανε πρόταση στην Υβόννη του μία μέρα πριν από τη συναυλία του στο Nammos, στο Κουρσεβέλ των Γαλλικών Άλπεων, στις 28 Δεκεμβρίου.

Θαμώνες του μαγαζιού αποκάλυψαν πως το ζευγάρι βρισκόταν στο σαλέ που φιλοξενεί το χειμερινό Nammos at the top of the world, όταν ο τραγουδιστής πήρε από το χέρι την αγαπημένη του και την έβγαλε έξω από το μαγαζί, παρά την έντονη χιονόπτωση. Η πρόταση έγινε με φόντο το μαγικό χιονισμένο τοπίο και εκείνη είπε το μεγάλο "ναι".

Οι φήμες ήθελαν το γάμο να γίνεται πριν από τον Αύγουστο στο νησί της Μυκόνου όπου το ζευγάρι έχει το δικό του σπίτι, σε εκκλησάκι στην παραλία Φωκός, τα σχέδια όμως άλλαξαν.

Ο γάμος μας θα είναι σε κλειστό, φιλικό κύκλο και σε μυστικό μέρος…" δήλωνε ο Αντώνης Ρέμος στις κάμερες πριν από λίγο καιρό.

Το save the date, όπως αναφέρει το People, που έφυγε, όμως, λίγες μέρες μετά έδινε νέα στοιχεία. "15 Σεπτεμβρίου, Αθήνα". Η πρόσκληση που πήγε σε μόλις 200 καλεσμένους δεν έδινε περισσότερα στοιχεία.

Λίγο αργότερα γράφτηκε πως ο γάμος θα γίνει σε κτήμα στενού φίλου του ζευγαριού στα βόρεια προάστια. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η θρησκευτική τελετή θα γίνει πιθανότατα στο ιδιωτικό εκκλησάκι της οικίας του Πρόεδρου του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη, με κουμπάρο τον Κώστα Πηλαδάκη, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει στο ίδιο μέρος δεξίωση για τους μόλις 200 προσκεκλημένους.

Η όμορφη νύφη θα φορέσει νυφικό που θα σχεδιάσει η ίδια ενώ είναι πολύ πιθανό η ίδια η Υβόννη να σχεδιάσει και το κοστούμι του αγαπημένου της, κάτι που έχει ξανακάνει, δημιουργώντας ξεχωριστές εμφανίσεις για τον τραγουδιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: