ΣΙΝΕ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Χρυσό σελφ σέρβις Excellence Award για τα Pitatakia της alfa ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ. ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ Α.Ε.Β.Ε.

– Η εταιρεία απέσπασε επίσης Ασημένιο Βραβείο για τις μεγάλες πίτες της
Η alfa ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ. ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ Α.Ε.Β.Ε. πιστή στο όραμά της να δημιουργεί προϊόντα, με...

μοναδική γεύση και χαρακτήρα αναγνωρισμένα ως τα καλύτερα στην κατηγορία τους, συνεχίζει την παράδοση των σχετικών διακρίσεων, με τη βράβευσή της με ένα χρυσό και ένα ασημένιο βραβείο στα σελφ σέρβις Excellence Awards 2018.

Ειδικότερα στην alfa απονεμήθηκε το Gold Award στην κατηγορία «Είσοδος σε Νέα Αγορά / Κατηγορία» για το έτοιμο σνακ διατροφικής αξίας Pitatakia, το οποίο σηματοδότησε ένα νέο κεφάλαιο στη δραστηριοποίησή της. Με ταPitatakia, τα οποία κατά το πρώτο τετράμηνο τοποθέτησής τους στην ελληνική αγορά, έχουν ήδη αποσπάσει μερίδιο 20%, η alfa εισήλθε επιτυχώς στη βιομηχανία των έτοιμων προς κατανάλωση, αλμυρών και γλυκών σνακ.

Η alfa ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ. ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ Α.Ε.Β.Ε διακρίθηκε επίσης με SilverAward στην κατηγορία «Αύξηση Πωλήσεων / Μεριδίου Προϊόντων» για την αύξηση πωλήσεων και μεριδίου που σημείωσε με την ένταξη των νέων προϊόντων «Κασσιάτες Ζαγορίου» και «Τσαλακωτές Πηλίου» στην κατηγορία Μεγάλες Πίτες – Ταψιά. Το λανσάρισμα και η τοποθέτηση 6 νέων κωδικών στα ράφια, ενίσχυσε σημαντικά την παρουσία της εταιρείας στην εν λόγω κατηγορία.

Η alfa, η οποία κατατάσσεται στη λίστα των top 100 brands του σελφ σέρβις, έχει λάβει πολλαπλά βραβεία σε διεθνείς (ANUGA, PLMA Amsterdam) και εγχώριους θεσμούς (Greek Export Awards, True Leader – Icap Group, Made inGreece), τόσο για την καινοτομία των προϊόντων της όσο και για την επιχειρηματική και εξαγωγική της δραστηριότητα, ενώ πρόσφατα αναδείχθηκε ανάμεσα στις είκοσι μία πιο δυναμικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα από την Eurobank και την Grant Thornton. Για περισσότερα από 50 χρόνια και 3 γενιές, η alfa συνδυάζει αυθεντικές, παραδοσιακές συνταγές και υλικά με ονομασία προέλευσης, με εξαιρετικές μεθόδους παραγωγής και καινοτόμες συσκευασίες, προκειμένου να δημιουργεί παραδοσιακά αλλά και πρωτότυπα προϊόντα, υψηλής ποιότητας & εξαιρετικής γεύσης.

Σχετικά με την ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ. ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ Α.Ε.Β.Ε. «alfa»:

Η ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ. ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ Α.Ε.Β.Ε. «alfa» δραστηριοποιείται στη βιομηχανία παραγωγής καταψυγμένων προϊόντων ζύμης για περισσότερα από 50 χρόνια. Διαθέτοντας ένα διευρυμένο πορτφόλιο προϊόντων λιανικής και εστίασης, η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά τροφίμων, με 50 περιφερειακούς διανομείς και 11.000 σημεία πώλησης. Η «alfa» ακολουθεί τα πλέον αυστηρά, διεθνή πρότυπα Ποιότητας και Ασφάλειας (ISO: 9001-2008, HACCP, IFS, BRC) ενώ χρησιμοποιεί πρώτες ύλες ελληνικής προέλευσης και υψηλής διατροφικής αξίας.

50 χρόνια alfa. 50 χρόνια καινοτομίες και μοναδικές γευστικές δημιουργίες.
http://www.pitatakia.com
www.alfapastry.com

Ακολουθήστε την alfa στο Facebook

Ακολουθήστε τα Pitatakia στο Facebook

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την MAGIQ DOORZ, κ. Τσούρτου Βίκυ, 210-5201770-1, viki@mdoorz.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: