ΣΙΝΕ

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Πέθανε η κοντύτερη γυναίκα στον κόσμο αφού έφερε στον κόσμο 3 παιδιά και διάψευσε τις προβλέψεις των γιατρών

Η μικρότερη μητέρα του κόσμου, η οποία έζησε μία αξιοθαύμαστη ζωή, πέθανε σε ηλικία 44 ετών.

Η Stacey Herald, η οποία είχε μόλις...

71 εκατοστά ύψος, είχε μια σπάνια γενετική κατάσταση που ονομάζεται Osteogenisis Imperfecta, η οποία σταματάει την ανάπτυξη ενός ατόμου και προκαλεί προβλήματα στους πνεύμονες και εύθραυστα οστά.

Η αγαπημένη μητέρα αφήνει πίσω της τον σύζυγό της, τον 31χρονο Wil, τις κόρες της, την 11χρονη Kateri και τη 10χρονη Makya, και τον γιο της, τον 8χρονο Malachi, οι οποίοι ζουν στο Κεντάκι.

Η Stacey έγινε μητέρα ενάντια στις συμβουλές των γιατρών, οι οποίοι την προειδοποιούσαν ότι εάν έμεινε έγκυος, το μωρό θα μπορούσε να συντρίψει τους πνεύμονες και την καρδιά της.

Ωστόσο, η μητέρα αψήφισε τις συμβουλές των γιατρών και έκανε οικογένεια, γεννώντας τρία παιδιά μέσα σε μόλις τρία χρόνια, ωστόσο δύο από τα παιδιά της – η Kateri και ο Malachi – κληρονόμησαν την κατάστασή της, κάτι που η οικογένεια ήλπιζε να μην γίνει.

Το μικρότερο παιδί της, ο Malachi, γεννήθηκε οκτώ εβδομάδες πρόωρα με καισαρική τομή στις 28 Νοεμβρίου του 2010.

Η Stacey, η οποία έκανε 34 ράμματα στην κοιλιά της μετά τη γέννα, είχε πει τότε: “Είναι το πιο όμορφο αγόρι που έχω δει ποτέ.”

“Το μόνο που θέλω είναι να είμαι για πάντα δίπλα του.”

Οι άνθρωποι με την πάθησή μας συχνά γεννιούνται με σπασμένα χέρια και πόδια, επειδή τα οστά μας είναι εύθραυστα και μπορεί να υποστούν βλάβη από τη γέννηση.”











“Όλα τα μωρά είναι ξεχωριστά, αλλά είπα στα κορίτσια ότι θα πρέπει να είναι προσεκτικά με τον Malachi μέχρι να μεγαλώσει.”

“Ήταν δύσκολο όταν ανακαλύψαμε ότι ο Malachi είχε την πάθησή μου, αλλά εγώ και η Kateri είμαστε ήδη δίπλα του.”

Παρά το γεγονός ότι ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο, η Stacey είχε ενεργό ρόλο στην φροντίδα των παιδιών της, μαζί με τον σύζυγό της Wil, τον οποίο παντρεύτηκε το 2004.

“Οτιδήποτε δεν μπορώ να κάνω, το κάνει ο Wil,” είπε η Stacey τη στιγμή που γεννήθηκε το τρίτο παιδί της.

“Είναι υπέροχος. Σηκώνεται το βράδυ και αλλάζει τις πάνες και ταΐζει τα κορίτσια, είναι πραγματικά μια ευλογία να έχω έναν τέτοιον άνθρωπο δίπλα του.

Η Stacey χρειάστηκε ιδιαίτερα τη βοήθειά του για να φροντίσει τη Makya, η οποία ήταν ήδη 30 εκατοστά ψηλότερη από τη μητέρα της σε ηλικία μόλις δύο ετών.

” Είναι πολύ μεγάλη για μένα τώρα, γι’ αυτό πρέπει ο Wil να τη φροντίζει,” είπε.

Ωστόσο, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε – και αφότου διακινδύνευσε τη ζωή της για να γεννήσει – η Stacey ήταν χαρούμενη που κατάφερε ν’ αποκτήσει τρία παιδιά να κάνει το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής της πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: