ΣΙΝΕ

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Δέος στη Λήμνο: Λαμπάδα έπεσε από το μανουάλι και στάθηκε όρθια μέχρι το τέλος της λειτουργίας

Συγκλονίζει και προκαλεί δέος η μαρτυρία μιας πιστής, η οποία υποστηρίζει -επιδεικνύοντας, μάλιστα, φωτογραφικά ντοκουμέντα!- ότι, ενώ παρακολουθούσε τη λειτουργία στην εκκλησία του χωριού της στη...
Λήμνο, είδε μια λαμπάδα να πέφτει από το μανουάλι και να στέκεται... όρθια, προς έκπληξη όλων όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στον ναό!

Το περιστατικό, που έχει κάνει πολλούς να μιλούν για θαύμα, συνέβη στις 8 Σεπτεμβρίου στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στη Νέα Κούταλη. Σύμφωνα με όσα περιγράφει η αυτόπτης μάρτυρας στον λογαριασμό της στο facebook, οι πιστοί έγιναν μάρτυρες του θαυμαστού γεγονότος κατά τη διάρκεια της λειτουργίας για το Γενέθλιο της Παναγίας.

Οπως αναφέρει, ξαφνικά είδαν μια αναμμένη λαμπάδα τάματος, που ήταν δεμένη στο μανουάλι, να πέφτει και να στέκεται όρθια! Μάλιστα, παρέμεινε σε αυτή τη θέση ως το τέλος της λειτουργίας!

Η χρήστρια στέκεται ακόμα στη δυσκολία που υπήρχε για να ισορροπήσει η λαμπάδα, καθώς κάποιος -πιθανώς ο νεωκόρος- είχε λεπτύνει τη βάση της για να χωρέσει στο μανουάλι.

«Πόσες πιθανότητες υπάρχουν για να ισορροπήσει μια λαμπάδα πέφτοντας από ύψος και να βρίσκεται ακριβώς στην ίδια θέση μέχρι αυτή την ώρα που σας μεταφέρω το γεγονός; Προφανώς είναι ένα θαυμαστό γεγονός, ένα θαύμα όπως είπαν οι πιστοί που το είδαν» αναφέρει στο τέλος.

https://www.limnosreport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: