ΣΙΝΕ

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Τα καμώματα φρεσκοπαντρεμένου σταρ πίσω από την πλάτη της συζύγου του

Γόης ηθοποιός με βέρα λιγουρεύεται μέρα νύχτα πιτσιρίκες θαυμάστριες!
Η «Espresso» αποκαλύπτει την άγρια πολιορκία νεαρής θαυμάστριας που γνώρισε στο facebook


Γοητευτικός ηθοποιός παντρεύτηκε πρόσφατα αλλά εξακολουθεί να λιγουρεύεται μέρα νύχτα θαυμάστριες και το μάτι του συνεχίζει να... παίζει. Το ίδιο και το χέρι του, καθώς δεν σταματά να στέλνει μηνύματα σε πιτσιρίκα που γνώρισε μέσω facebook. Μάλιστα, της ζήτησε να κανονίσουν να βρεθούν ακόμη και λίγες μέρες μετά τον γάμο του.

Εκείνη όμως αρνήθηκε.... Αλλωστε, η σχέση τους δεν είχε προχωρήσει σε ερωτικό επίπεδο. Απεναντίας, περιορίστηκε σε κάποιες εξόδους για ποτό προτού εκείνος παντρευτεί, κι αυτό έπειτα από δική του επιμονή. Η νεαρή κοπέλα, γνωρίζοντας τον άστατο χαρακτήρα του και φοβούμενη τον χώρο του θεάματος όπου ανήκει και όσα ακούγονται για τη showbiz γενικότερα, δεν ενέδωσε στις προσκλήσεις για πριβέ δείπνο στο διαμέρισμά του και... ό,τι ήθελε προκύψει!

Ο καλλιτέχνης, που έχει απασχολήσει κατά καιρούς τα media με την προσωπική του ζωή, προσέγγισε την κοπέλα μέσω facebook κάνοντάς της αίτημα φιλίας. Εκείνη, έκπληκτη, τον αποδέχτηκε, αν και στην αρχή νόμιζε πως επρόκειτο για ψεύτικο προφίλ. Ομως η... ταυτοποίηση των στοιχείων του δεν άργησε να γίνει. Ο γόης ηθοποιός άρχισε σχεδόν αμέσως το στενό μαρκάρισμα. Τα πρώτα μηνύματά του περιελάμβαναν κομπλιμέντα, φιλοφρονήσεις, αλλά και την πρόταση να γνωριστούν από κοντά, καθώς, όπως της έγραψε, τον είχε γοητεύσει η αθωότητα που έβγαζε η φωτογραφία του προφίλ της. Η κοπέλα κολακεύτηκε από το ενδιαφέρον του και κάπως έτσι άρχισαν τις διαδικτυακές επαφές.

Μέρα με τη μέρα τα μηνύματα γίνονταν όλο και πιο συχνά, όλο και πιο τολμηρά και τα ερωτόλογα έδιναν κι έπαιρναν. Σύντομα τους διαδικτυακούς διαλόγους αντικατέστησαν οι τηλεφωνικοί. Με τα πολλά, βγήκαν μαζί μερικές φορές, σε κεντρική περιοχή της Αθήνας. Στο πρώτο ραντεβού, μάλιστα, της αποκάλυψε πως έχει μία σχέση αλλά δεν πηγαίνει πολύ καλά και σκέφτεται τον χωρισμό.

Για... καφέ

Το κορίτσι θορυβήθηκε, αλλά εκείνος κατάφερε να το πείσει πως όλα είναι καλά. Τα μηνύματα συνεχίστηκαν με αμείωτο ρυθμό και η κοπέλα ήταν έτοιμη να ενδώσει. Μέχρι που πληροφορήθηκε ότι παντρεύτηκε. Αυτό τη... φρέναρε. Ο ίδιος, ωστόσο, επικοινώνησε μαζί της ζητώντας επίμονα να βρεθούν από κοντά για έναν καφέ και για να μιλήσουν... Ομως τα καμώματα του ηθοποιού με τη βέρα πίσω από την πλάτη της ανυποψίαστης συζύγου δεν σταματούν εδώ. Η συγκεκριμένη κοπέλα δεν αποτελεί την εξαίρεση, αλλά μάλλον τον κανόνα. Οπως πληροφορηθήκαμε, ο ηθοποιός, που μπήκε σχετικά πρόσφατα στο κλαμπ των παντρεμένων, έχει απλώσει τα ερωτικά δίχτυα του και σε άλλα θηλυκά μέσω facebook, πιτσιρίκες και όχι μόνο θαυμάστριές του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: