ΣΙΝΕ

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Ρωσίδα ηθοποιός χαστούκισε ακροάτρια -Την επέκρινε για το γιο της με σύνδρομο Down [βίντεο]

Έξαλλη έγινε μια Ρωσίδα ηθοποιός που έφτασε, μάλιστα στο σημείο, να χαστουκίσει μια γυναίκα στο ακροατήριο μιας εκπομπής, επειδή η δεύτερη την επέκρινε που έκανε παιδί στα...
49α της.

Η Εβελίνα Μπλέντανς, που περιμένει το τρίτο της παιδί, είχε προσκληθεί στην εκπομπή «Live» για να μιλήσει για την εγκυμοσύνη σε προχωρημένη ηλικία.

Ωστόσο, ένα μέλος του ακροατηρίου την κατηγόρησε πως θέτει σε κίνδυνο την υγεία του αγέννητου παιδιού της, επισημαίνοντας πως η ηθοποιός έχει ήδη έναν γιο με σύνδρομο Down.

Συγκεκριμένα η θεατής Έλενα Λεμπέντεβα, είπε ζωντανά στον αέρα: «Είναι επικίνδυνο να κάνεις παιδιά μεταξύ της ηλικίας των 35 και των 40. Τι γίνεται όμως όταν είσαι 49; Τι σκεφτόσουν; Θέλεις να γεννήσει κι άλλο άρρωστο παιδί; Θα γεννήσεις ένα ακόμη παιδί με σύνδρομο Down; Κανείς δεν θέλει ένα τέτοιο παιδί. Ούτε η κοινωνία, ούτε εσύ».


Όση ώρα έλεγε αυτά η θεατής, η Μπλέντανς προσπάθησε να την διακόψει διακριτικά, αλλά χωρίς επιτυχία.

Σηκώθηκε, λοιπόν, ήρεμα και προχώρησε προς το ακροατήριο, με κάποιον από τους θεατές να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα, λέγοντας στην Λεμπέντεβα να φύγει από το στούντιο.

Η Μπλέντανς στάθηκε μπροστά στην θεατή, την χαστούκισε και της είπε: «Φουκαριάρα. Θα σε τσακίσω. Αυτό για το παιδί μου, κατάλαβες;» Και πρόσθεσε: «Μπορείς να λες ότι θέλεις για μένα, αλλά άσε ήσυχο το παιδί μου».

Ο μικρότερος γιος της Μπλέντανς, Σεμιόν, γεννήθηκε το 2012 και έχει σύνδρομο Down. Η Μπλέντανς περιμένει το τρίτο της παιδί, ένα κοριτσάκι, αφού υποβλήθηκε σε θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: