ΣΙΝΕ

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Σκάνδαλο: Έκανε σ-εξ με 16χρονο μαθητή της στις τουαλέτες αεροπλάνου!Κατά την επιστροφή τους από σχολική εκδρομή

Αντιμέτωπη με το νόμο βρίσκεται καθηγήτρια Φυσικής, η οποία κατηγορείται ότι έκανε σ-εξ με 16χρονο μαθητή της στις τουαλέτες αεροπλάνου, κατά την...
επιστροφή τους από σχολική εκδρομή στην Αφρική.

Το περιστατικό συνέβη πριν από τρία χρόνια, όταν η Βρετανίδα Ellie Wilsonήταν 26 ετών.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στη δίκη της, που βρίσκεται σε εξέλιξη, η 26χρονη τότε καθηγήτρια αφού συνευρέθηκε ερωτικά με τον 16χρονο μαθητή της, στη συνέχεια του είπε ότι έμεινε έγκυος και ότι θα έκανε έκτρωση.

Ο «ακατάλληλος» δεσμός αποκαλύφθηκε όταν φίλος του 16χρονου που γνώριζε τι συνέβαινε με την καθηγήτρια, προσπάθησε να εκβιάσει τη Wilson ώστε να κάνει σεξ και μαζί του.

Η 29χρονη τον απέρριψε και έτσι αποκαλύφθηκε η παράνομη σχέση της με τον 16χρονο, με αποτέλεσμα το όλο θέμα να πάρει τη δικαστική οδό.

«Σοκαρίστηκα. Με φιλούσε στα χείλη. Με άγγιζε στο σώμα. Γλίστρησε το χέρι της μέσα από το εσώρουχό μου, πήγε στην τουαλέτα και μου ζήτησε να την ακολουθήσω. Μπήκα, έκλεισα την πόρτα και την κλείδωσα. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να αγγίζει ο ένας τον άλλον. Έβαλε το χέρι μου μέσα στο εσώρουχό της. Μου τράβηξε το εσώρουχο και γονάτισε μπροστά μου. Στη συνέχεια σηκώθηκε όρθια και έβγαλε το παντελόνι της…», περιέγραψε ο μαθητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: