ΣΙΝΕ

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Μετέφεραν με τα πόδια 76 κιλά χασίς από την Αλβανία

Οι τέσσερις αλλοδαποί συνελήφθησαν και προέκυψε ότι, όχι μόνο δεν είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα, αλλά και σε βάρος δύο από αυτούς εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα
Άλλη μια προσπάθεια εισαγωγής μεγάλου φορτίου χασίς με τα…

πόδια μέσα από κακοτράχαλα μονοπάτια της μεθορίου με την Αλβανία, έπεσε στο κενό χάρη στην ετοιμότητα των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας που εντόπισαν τους μεταφορείς.

Ήταν τέσσερις Αλβανοί ηλικίας 41, 30, 22 και 20 χρόνων, οι οποίοι κινούνταν στην περιοχή Αμπελιά της Θεσπρωτίας τα ξημερώματα του Σαββάτου , μεταφέροντας πεζή ο καθένας από έναν ταξιδιωτικό σάκο. Όταν ακινητοποιήθηκαν, στο εσωτερικό τους βρέθηκαν 47 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 76 κιλών και 570 γραμμαρίων.

Οι τέσσερις αλλοδαποί συνελήφθησαν και προέκυψε ότι, όχι μόνο δεν είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα, αλλά και σε βάρος δύο από αυτούς εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen. Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας που τους άσκησε δίωξη για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση και παράνομη είσοδο στη χώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: