ΣΙΝΕ

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Ο γαμπρός έμεινε με το …λουλούδι στο χέρι. Η νύφη την κοπάνησε με την φίλη της (Βίντεο)

Ο «Εργένης» έδωσε το τριαντάφυλλο στο αντικείμενο του πόθου του. Εκείνη όμως δεν το δέχτηκε, καθώς τα αισθήματα με τη φίλη της ήταν αμοιβαία και άκρως …ερωτικά!

Το Bachelor είναι ένα ριάλιτι που παίζεται σε διάφορες χώρες του κόσμου όπου συμμετέχουν κορίτσια που διεκδικούν την καρδιά του «καλού γαμπρού» και εκείνος επιλέγει την εκλεκτή του σε μια τελετή «του ρόδου», όταν δίνει ένα τριαντάφυλλο στην καλύτερη.

Το φετινό Βachelor: Vietnam είχε μια απίστευτη ανατροπή.
Η διαγωνιζόμενη Μιν Θου κατά την τελετή του ρόδου άφησε το ριάλιτι αποκαλύπτοντας με δάκρυα ότι βρήκε την αγάπη στο σόου, αλλά δεν ήταν ο γαμπρός, ήταν η διαγωνιζόμενη Τρουκ Νου.

Πήγε προς το μέρος της και της ζήτησε να την ακολουθήσει: «Έλα μαζί μου» της είπε.
Το πράγμα περιπλάκη περισσότερο όταν ο «Εργένης» Νγκουεν Κοκ Τρουνγκ έδωσε το τριαντάφυλλο στο αντικείμενο του πόθου της Μιν Θου. Και μάντεψτε, εκείνη δεν το δέχτηκε, καθώς τα αισθήματα με την Μιν ήταν αμοιβαία.

Παρόλο που μετά άλλαξε γνώμη και έμεινε λίγο ακόμη στο ριάλιτι, τελικά τα δύο κορίτσια είναι σήμερα μαζί και ευνουχισμένες στη σχέση τους.

Οι παραγωγοί του ριάλιτι είπαν απλώς: «Εμείς εκπληρώσαμε την υπόσχεσή μας στο τηλεοπτικό κοινό ότι δύο άνθρωποι θα έβρισκαν την αγάπη».

Το τηλεοπτικό κοινό από την άλλη έμεινε άφωνο. Το Βιετνάμ παραμένει μια αρκετά συντηρητική χώρα. Παρόλο που το 2015 έγινε άρση της απαγόρευσης του γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου, συμβαίνουν ακόμη περιστατικά ομοφοβικού μίσους.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει στο Bachelor. To 2016, στο Bachelor της Αυστραλίας, οι διαγωνιζόμενες Μέγκαν Μαρξ και Τίφανι Σκάνλον ερωτεύτηκαν μεταξύ τους. Την επόμενη χρονιά η χώρα ψήφισε την ισότητα του γάμου.

Δείτε το απολαυστικό απόσπασμα:

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: