ΣΙΝΕ

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Elif - 2ος Κύκλος- Επεισόδιa 192- 193-194-195-196-197-198-199-200 (video)

Elif 2ος Κύκλος- Επεισόδιο 192
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer

Όλοι είναι χαρούμενοι επειδή η Ζεϊνέπ ξεπέρασε τον κίνδυνο. Ο Κενάν και η Μελέκ θυμούνται τα παλιά, όταν επιστρέφουν στο σπίτι η Γκιουλνούρ με την Ελίφ αλλά δεν μπορούν να ανοίξουν την πόρτα. Έτσι αποφασίζουν να πάνε στο εστιατόριο. 


Ο Κενάν λέει στη Μελέκ πως έμαθε τι συνέβη στην οικογένειά της και πως θα μάθει όλη την αλήθεια. Μαζί, πηγαίνουν στη φυλακή. Ο Σερντάρ στην πραγματικότητα είναι πρώην εργαζόμενος του Νετζντέτ και ένα βράδυ, που η Αρζού ήταν μεθυσμένη, έζησαν μια ερωτική νύχτα, με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει έγκυος στην Τουγτσέ. Ο Σερντάρ θέλει πίσω την κόρη του. Η Τουγτσέ θέλει να πάει στον τάφο του πατέρα της αλλά η Αρζού δεν το επιτρέπει. Αν και η Αλιγιέ είχε ζητήσει να φτιάξουν τα φαγητά, που άρεσαν στον Κενάν, η Αρζού δίνει άλλες εντολές στη μαγείρισσα. 

Η Αλιγιέ γίνεται έξαλλη και επιπλήττει την Αρζού αλλά εκείνη της απαντάει πως τώρα πια αυτή είναι η κυρία του σπιτιού. Η Αλιγιέ βάζει τα γέλια και της λέει πως δεν έχει πεθάνει ακόμα και πως πριν γίνει η κυρία του σπιτιού έχει να δώσει εξηγήσεις για το cd. Η Ζεϊνέπ έχει τις αισθήσεις της αλλά εξαιτίας των ισχυρών φαρμάκων, που παίρνει, νιώθει μουδιασμένα τα πόδια της. Ανησυχεί για τη Μελέκ και θέλει να τη δει. Ο Σελίμ της μιλάει για τον θάνατο του Κενάν και η κοπέλα ξεσπάει σε κλάματα. 

Η Μελέκ χαίρεται όταν μαθαίνει ότι η Ζεϊνέπ συνήλθε και πηγαίνει στο νοσοκομείο να τη δει. Αφήνει την Ελίφ για λίγες μέρες με την Γκιουλνούρ. 
 Οι άντρες του Γκιοκχάν βρίσκουν τον Μουράτ και ζητάνε να μάθουν που είναι η Τουλάι. Τον χτυπάνε και εκείνη τη στιγμή επεμβαίνει ο Ερκούτ για να τον σώσει αλλά ο Μουράτ είναι ακόμα θυμωμένος μαζί του γιατί πιστεύει ότι αυτός πυροβόλησε τη ΖεΪνέπ...


Elif - Επεισόδιο 193
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer
Η συμπεριφορά της Αρζού στο σπίτι είναι άσχημη και τρομοκρατεί όλο το προσωπικό. Η Τουγτσέ αποφασίζει να πάει μόνη της στον τάφο του πατέρα της. Στο δάσος συναντάει τον Σερντάρ και εκείνος τη βοηθάει ενώ ταυτόχρονα φροντίζει να δώσει και ένα μάθημα στην Αρζού. Η Αρζού πιστεύει πως ο Σερντάρ αποκάλυψε στην Τουγτσέ ότι είναι εκείνος ο αληθινός της πατέρας. Η Τουγτσέ κλαίει στον τάφο του Κενάν και του λέει πως της λείπει πολύ, δεν μπορεί να πιστέψει πως πέθανε. Αφήνει μια ζωγραφιά στον τάφο. 

Η εξαφάνιση της Τουγτσέ τους ανησυχεί όλους και την αναζητούν στον τάφο του Κενάν. Η Τουγτσέ δεν είναι εκεί αλλά βρίσκουν τη ζωγραφιά, που άφησε. Η Ιπέκ και η Αλιγιέ επισκέπτονται τη Ζεϊνέπ στο νοσοκομείο. Μιλάνε για την απώλεια του Κενάν και ξεσπούν σε κλάματα. Η Ζεϊνέπ προσπαθεί να σηκωθεί από το κρεββάτι αλλά δεν νιώθει τα πόδια της και σωριάζεται στο πάτωμα. Η κοπέλα παθαίνει νευρική κρίση και όλοι σοκάρονται. Η Μελέκ και ο Κενάν επισκέπτονται τον Ρασίμ στη φυλακή και τον ρωτάνε γιατί σκότωσε τους γονείς της Μελέκ. 

Ο Ρασίμ δεν θέλει να πει την αλήθεια και έτσι λέει στη Μελέκ πως ο πατέρας της κυνηγούσε τη γυναίκα του και έτσι τον πυροβόλησε και η μητέρα της σκοτώθηκε στην προσπάθειά της να σώσει τον άντρα της. Η Μελέκ είναι συγκλονισμένη αλλά ούτε εκείνη, ούτε και ο Κενάν πιστεύουν πως ο πατέρας της ήταν τέτοιος άνθρωπος. 

Αποφασίζουν να συνεχίσουν την έρευνα τους και να επισκεφθούν τη γυναίκα του Ρασίμ. Ο Ρασίμ τηλεφωνεί στον Νετζντέτ και του λέει πως ο Κενάν και η Μελέκ τον επισκέφθηκαν στη φυλακή και ερευνούν τι συνέβη τότε. Τον διαβεβαιώνει πως δεν είπε τίποτα. Ο Νετζντέτ είναι έξαλλος και τηλεφωνεί στον Φεγιάζ, τον άντρα που διέταξε να σκοτώσει τον Κενάν…

Elif - Επεισόδιο 194
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer
Η Αρζού δεν μπορεί να πείσει τον Σερντάρ να φέρει πίσω την Τουγτσέ και είναι πολύ θυμωμένη. Οι άνθρωποι στο κτήμα αναζητούν παντού τη μικρούλα και είναι στενοχωρημένοι επειδή δεν μπορούν να τη βρουν. Ενώ ετοιμάζονται να ειδοποιήσουν την αστυνομία, εμφανίζεται ο Σερντάρ στο κτήμα μαζί με την Τουγτσέ και συστήνεται ως ξάδελφος της Αρζού αλλά όλοι δυσκολεύονται να το πιστέψουν. Ο Σερντάρ τους λέει πως δήθεν έλειπε χρόνια στην Αμερική με αποτέλεσμα να χάσει την επαφή του με την Αρζού. 

 Η Τουγτσέ συμπαθεί πολύ τον Σερντάρ. 

 Η Ζεϊνέπ είναι απογοητευμένη και κανείς και τίποτα δεν μπορεί να της ανυψώσει το ηθικό. Εξαιτίας του τραυματισμού των νεύρων της σπονδυλικής στήλης, θα πρέπει να κάνει θεραπεία για πολύ καιρό αλλά και πάλι οι γιατροί δεν μπορούν να εγγυηθούν ότι θα καταφέρει να περπατήσει ξανά. 

 Ο Νετζντέτ είναι θυμωμένος με τον Φεγιάζ επειδή δεν κατάφερε να σκοτώσει τον Κενάν. Ο Φεγιάζ μένει άφωνος, δεν μπορεί να καταλάβει πως ο Κενάν κατάφερε να επιβιώσει. Ο Κενάν θυμάται τι του συνέβη και βρέθηκε τραυματισμένος. Καθώς οδηγούσε είδε στην άσφαλτο έναν άνθρωπο, κατέβηκε από το αυτοκίνητο να τον βοηθήσει αλλά ο άνδρας αποδείχτηκε ότι ήταν ληστής. Τον μαχαίρωσε, τον χτύπησε στο κεφάλι με μια πέτρα, του έκλεψε τα ρούχα, τα προσωπικά του είδη και το αυτοκίνητο. Έτσι, ο Κενάν παρέμεινε ζωντανός ενώ ο ληστής σκοτώθηκε στο τροχαίο. Η Μελέκ πιστεύει πως κάποιος προσπάθησε να τον σκοτώσει και ο Κενάν θεωρεί ότι ίσως και να έχει δίκιο. 

 Ο Κενάν κάνει μια στάση για να αγοράσει νερό αλλά όταν επιστρέφει στο αυτοκίνητο, η Μελέκ δεν είναι εκεί. Οι άντρες του Ρασίμ την έχουν απαγάγει και την κρατούν κλειδωμένη σε ένα σπίτι στην παραλία. Ένας από τους άντρες χάνει το κινητό του, η Μελέκ το βρίσκει και τηλεφωνεί στον Κενάν και του λέει πως την απήγαγαν. 

Στην πραγματικότητα αυτό ήθελαν και οι άντρες, να επικοινωνήσει η Μελέκ με τον Κενάν για να τον πιάσουν. 

 Ο Μουράτ πηγαίνει στο σπίτι της Φεριντέ και ακούει τυχαία τον καυγά της κοπέλας με τη θεία της, η οποία της φέρεται απαίσια. Η Φεριντέ ξεσπάει στον Μουράτ αλλά εκείνος την έχει ερωτευθεί…

Elif  195
Η Αρζού είναι έξαλλη με την Τουγτσέ επειδή έφυγε μόνη της από το σπίτι και τη βάζει τιμωρία. Δεν ξέρει όμως τι να κάνει με τον Σερντάρ για να τον ξεφορτωθεί. Η Αλιγιέ βρίσκει το βραχιόλι της Αρζού στο δωμάτιο του Σελίμ και της Ζεϊνέπ και υποψιάζεται πως εκείνη πυροβόλησε τη Ζεϊνέπ. Η σκέψη της προκαλεί τρόμο. Ο Μουράτ πιστεύει πάλι πως ο Ερκούτ είναι αυτός, που άφησε παράλυτη την αδελφή του. Ο Ερκούτ προσπαθεί να ξεφύγει από το κυνηγητό του Μουράτ αλλά όταν βλέπει τη Ζεϊνέπ σε αναπηρικό αμαξίδιο συγκλονίζεται και σκέφτεται να παραδοθεί στην αστυνομία. Πριν όμως πηγαίνει στο κτήμα για να δει την Αρζού και της λέει πως θα παραδοθούν στην αστυνομία και οι δύο. Η Αλιγιέ ακούει τη συζήτησή τους και δεν μπορεί να πιστέψει αυτά, που ακούει. 

 Η Αρζού αρνείται να παραδοθεί και ο Ερκούτ της λέει πως αυτός θα πάει και θα ομολογήσει όλα όσα ξέρει. Στο δρόμο όμως κάποιοι άντρες τον απαγάγουν και πιστεύει πως η Αρζού είναι υπεύθυνη. Η Αλιγιέ δίνει στην Αρζού το βραχιόλι της και εκείνη δεν ξέρει τι να κάνει καθώς φοβάται πως η πεθερά της τα έχει καταλάβει όλα. Η Ζεϊνέπ είναι απογοητευμένη. Φοβάται πως ο Σελίμ θα τη βαρεθεί. Ο Σελίμ της ορκίζεται πως δεν θα την αφήσει ποτέ αλλά τα λόγια του δεν ησυχάζουν τη Ζεϊνέπ. Η κοπέλα παίρνει εξιτήριο αλλά δεν θέλει να πάει στο κτήμα γιατί δεν θέλει κανείς να τη λυπάται. Ο Σελίμ είναι πολύ λυπημένος. Η Γκόντζα στενοχωριέται επειδή ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ θα επιστρέψουν στο κτήμα αλλά ξέρει πως πρέπει πια να συνηθίσει στην ιδέα. Η Κιράζ της συμπαραστέκεται. 

 Ο Κενάν βρίσκει το σπίτι, όπου κρατείται η Μελέκ και ξέρει πως κάποιος προσπαθεί να τον παρασύρει σε αυτή την παγίδα. Μαζί με τη Μελέκ καταφέρνουν όμως να ξεφύγουν. Όμως το αυτοκίνητο τους χαλάει στη μέση του πουθενά. Στο δάσος βρίσκουν ένα μικρό σπιτάκι και κρύβονται εκεί. Όμως ο Κενάν συνειδητοποιεί πως με το να κρύβεται δεν λύνονται τα προβλήματα και αποφασίζει να επιστρέψει σπίτι του μαζί με τη Μελέκ. Η Μελέκ θέλει να του πει την αλήθεια για την Ελίφ αλλά αποφασίζει να περιμένει μέχρι να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα. 

 Ο Νετζντέτ είναι έξαλλος με τους άντρες του επειδή τους ξέφυγαν η Μελέκ και ο Κενάν. Ο Μελίχ ανησυχεί επειδή δεν μπορεί να βρει τη Μελέκ. Η Ελίφ νοσταλγεί τη μητέρα της και δεν καταλαβαίνει γιατί δεν έχει επιστρέψει ακόμα. Η Γκιουλνούρ κάνει ό,τι μπορεί να της φτιάξει το κέφι…


Elif  196
Ο Σελίμ πείθει τη Ζεϊνέπ να πάνε να μείνουν στο κτήμα. Η Μελέκ βλέπει στην πόρτα του σπιτιού της ζωγραφισμένο ένα φίδι και φοβάται πως οι άντρες, που την απήγαγαν ξέρουν που μένει και ανησυχεί για την Ελίφ. Όταν πηγαίνει στο νοσοκομείο, μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ είναι παράλυτη και ξεσπάει σε κλάματα. Η Μελέκ ζητάει από τον Σελίμ να φιλοξενήσουν την Ελίφ στο κτήμα για λίγο καιρό ενώ εκείνη σκοπεύει να μείνει στην Γκιουλνούρ. 

Στο κτήμα, η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν θυμάται τον πυροβολισμό της και ο Σελίμ της δίνει κουράγιο και τη στηρίζει. Η Τουγτσέ είναι πολύ χαρούμενη που βλέπει την Ελίφ. Ο Κενάν πηγαίνει στην αστυνομία με μια φωτογραφία από το φίδι στην πόρτα της Μελέκ. Δεν θέλει να πάει στο κτήμα γιατί φοβάται πως εξαιτίας του ίσως κινδυνέψει η οικογένειά του. Από την άλλη δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τη Μελέκ. 

Συναντιούνται και προσπαθούν να βρουν μια λύση στο νέο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Η Αλιγιέ ζητάει από την Γκόντζα να βοηθάει τη Ζεϊνέπ και η Αρζού διαμαρτύρεται και θυμίζει στην πεθερά της πως εκείνη είχε βάλει άντρες να απαγάγουν τη Ζεϊνέπ πριν τον γάμο. Την προειδοποιεί να μην κάνει τίποτα χωρίς να τη συμβουλευθεί πρώτα και απειλεί να πει τα πάντα αν δεν είναι συνεργάσιμη. 

Η Αλιγιέ της απαντάει πως και εκείνη θα μπορούσε να αποκαλύψει τα μυστικά της αλλά αποφασίζει να μην συνεχίσει τη συζήτηση καθώς νιώθει ότι πλέον βρίσκεται σε αδιέξοδο. Η Ιπέκ παρεμβαίνει και τσακώνεται με την Αρζού. Η Αρζού λέει στην Αλιγιέ και την Ιπέκ πως αν θέλουν να παραμείνουν στο κτήμα θα πρέπει να φροντίσουν να της φέρονται καλά. Η Ιπέκ και η Αλιγιέ δεν ξέρουν τι να κάνουν. 

Ενώ οι τρεις γυναίκες τσακώνονται, ο Κενάν μπαίνει στο σπίτι και όλοι μένουν άφωνοι. Ο Βεϊσέλ μαθαίνει πως η Ζεϊνεπ έμεινε παράλυτη και επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη. Ο Μελίχ επισκέπτεται τον Εφρούζ και ομολογεί πως νιώθει υπεύθυνος για ό,τι συνέβη στη Ζεϊνέπ. Ο Εφρούζ του λέει πως άφησε τον θυμό του να τον καθοδηγεί και τον συμβουλεύει να μην είναι τόσο σκληρός με τον εαυτό του και να παραμείνει δυνατός για την οικογένειά του. 

 Ο Νετζντέτ θέλει να τακτοποιήσει τους ανοιχτούς λογαριασμούς του με τον Κενάν και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να μην εκτεθεί το μυστικό του…

Όλοι στο κτήμα σοκάρονται όταν βλέπουν μπροστά τους τον Κενάν. Όλοι νιώθουν μεγάλη χαρά. Όλοι, εκτός από την Αρζού. Η επιστροφή του Κενάν μοιάζει για όλους με θαύμα. Είναι θυμωμένοι μαζί του και ιδιαίτερα η Αλιγιε, επειδή δεν τους ενημέρωσε ότι ήταν ζωντανός. Ο Κενάν δίνει τις εξηγήσεις του και όλοι ηρεμούν. Η Τουγτσέ είναι τόσο ευτυχισμένη, που βλέπει ξανά τον πατέρα της καθώς ποτέ δεν πίστεψε ότι είναι νεκρός. Ο Κενάν αγκαλιάζει την Τουγτσέ σφιχτά.

 Και η Ελίφ είναι χαρούμενη και ο Κενάν την αγκαλιάζει με τον ίδιο ενθουσιασμό, που αγκάλιασε την Τουγτσέ. Η Αρζού νιώθει πολύ άβολα και δεν πλησιάζει τον Κενάν. Η συμπεριφορά της προκαλεί σχόλια και έκπληξη σε όλους αλλά η χαρά για την επιστροφή του Κενάν επισκιάζει όλα τα άλλα. Η Μελέκ λέει στον Μελίχ όλα όσα πέρασε με τον Κενάν. Όταν του λέει πως ο Κενάν ερευνά τον θάνατο των γονιών τους ο Μελίχ ξαφνιάζεται…


Elif 198
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer
Ο Κενάν λέει στην οικογένειά του πως λυπάται για ότι έγινε στον γάμο του Σελίμ με τη Ζεϊνέπ και όλοι αναρωτιούνται πως το έμαθε. Ο Κενάν τους λέει πως ενημερώθηκε στο αστυνομικό τμήμα αλλά η Αρζού δεν πείθεται από την απάντησή του. Ο Κενάν ρωτάει για τον καυγά που άκουσε πριν μπει στο σπίτι και η Αρζού του λέει πως απλά κουβέντιαζαν. 

Η Αλιγιέ συμπληρώνει πως ήταν κάτι ασήμαντο και η Ιπέκ είναι έξαλλη με τα ψέματα της Αρζού αλλά δεν δίνει συνέχεια. Ο Κενάν πηγαίνει με τον Σελίμ να δει τη Ζεϊνέπ και η Αλιγιέ με την Ιπέκ προειδοποιούν την Αρζού να προσέχει πολύ από εδώ και πέρα διαφορετικά θα έχει να αντιμετωπίσει τον Κενάν. Η επιστροφή του Κενάν χαρίζει ένα χαμόγελο στη Ζεϊνέπ. Η Αρζού δεν ξέρει τι να κάνει και τηλεφωνεί στον πατέρα της για να ζητήσει βοήθεια αλλά εκείνος δεν απαντάει. Ο Κενάν ρωτάει ξανά την Αλιγιέ για ποιο θέμα μάλωναν με την Αρζού και εκείνη του απαντάει πως έχει μετανιώσει που τον πίεσε να την παντρευτεί. 

Τώρα βλέπει την αλήθεια και η Αρζού δεν άξιζε να είναι στην οικογένειά τους. Η Αρζού κρυφακούει τη συζήτησή τους και φοβάται πως η Αλιγιέ θα πει τα πάντα στον Κενάν. Εκείνη την ώρα βλέπει μπροστά της την Ελίφ και την κατηγορεί για όλα. Η φωνή της Ελίφ ενώ πέφτει από τη σκάλα αναστατώνει το σπίτι. Όλοι τρέχουν να δουν τι έχει συμβεί και βρίσκουν την Ελίφ αναίσθητη στο πάτωμα. 

Τη μεταφέρουν αμέσως στο νοσοκομείο. Εκεί η Ελίφ ανακτά τις αισθήσεις της αλλά δεν λέει πως έπεσε από τις σκάλες. Η Αλιγιέ πιστεύει πως η Αρζού έσπρωξε την Ελίφ και έρχεται αντιμέτωπη μαζί της. Η Αρζού αρνείται τις κατηγορίες αλλά η Αλιγιέ δεν την πιστεύει και της λέει πως θα πει στον Κενάν όλη την αλήθεια και πως είναι έτοιμη αντιμετωπίσει και τις συνέπειες των δικών της πράξεων. Όταν η Αρζού συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να σταματήσει την Αλιγιέ, τη χτυπάει με ένα βάζο στο κεφάλι. Πηγαίνει στο πατέρα της να ζητήσει βοήθεια. 

Ο Νετζντέτ τη συμβουλεύει να επιστρέψει στο κτήμα και να συμπεριφέρεται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Στην πραγματικότητα όμως δεν θέλει να τη βοηθήσει αλλά να την τιμωρήσει. Την επόμενη μέρα η αστυνομία συλλαμβάνει την Αρζού με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας. Ο Βεϊσέλ βρίσκεται άσχημα μπλεγμένος εξαιτίας της Τουλάι και αναγκάζεται να υποκύψει σε έναν ακόμη εκβιασμό…

Elif - 2ος Κύκλος - Επεισόδιο 198
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer
Ο Κενάν λέει στην οικογένειά του πως λυπάται για ό,τι έγινε στον γάμο του Σελίμ με τη Ζεϊνέπ και όλοι αναρωτιούνται πως το έμαθε. Ο Κενάν τους λέει πως ενημερώθηκε στο αστυνομικό τμήμα αλλά η Αρζού δεν πείθεται από την απάντησή του. Ο Κενάν ρωτάει για τον καυγά που άκουσε πριν μπει στο σπίτι και η Αρζού του λέει πως απλά κουβέντιαζαν. Η Αλιγιέ συμπληρώνει πως ήταν κάτι ασήμαντο και η Ιπέκ είναι έξαλλη με τα ψέματα της Αρζού αλλά δεν δίνει συνέχεια. Ο Κενάν πηγαίνει με τον Σελίμ να δει τη Ζεϊνέπ και η Αλιγιέ με την Ιπέκ προειδοποιούν την Αρζού να προσέχει πολύ από εδώ και πέρα διαφορετικά θα έχει να αντιμετωπίσει τον Κενάν. 

 Η επιστροφή του Κενάν χαρίζει ένα χαμόγελο στη Ζεϊνέπ. Η Αρζού δεν ξέρει τι να κάνει και τηλεφωνεί στον πατέρα της για να ζητήσει βοήθεια αλλά εκείνος δεν απαντάει. Ο Κενάν ρωτάει ξανά την Αλιγιέ για ποιο θέμα μάλωναν με την Αρζού και εκείνη του απαντάει πως έχει μετανιώσει που τον πίεσε να την παντρευτεί. Τώρα βλέπει την αλήθεια και η Αρζού δεν άξιζε να είναι στην οικογένειά τους. Η Αρζού κρυφακούει τη συζήτησή τους και φοβάται πως η Αλιγιέ θα πει τα πάντα στον Κενάν. Εκείνη την ώρα βλέπει μπροστά της την Ελίφ και την κατηγορεί για όλα. Η φωνή της Ελίφ ενώ πέφτει από τη σκάλα αναστατώνει το σπίτι. 

Όλοι τρέχουν να δουν τι έχει συμβεί και βρίσκουν την Ελίφ αναίσθητη στο πάτωμα. Τη μεταφέρουν αμέσως στο νοσοκομείο. Εκεί η Ελίφ ανακτά τις αισθήσεις της αλλά δεν λέει πως έπεσε από τις σκάλες. Η Αλιγιέ πιστεύει πως η Αρζού έσπρωξε την Ελίφ και έρχεται αντιμέτωπη μαζί της. Η Αρζού αρνείται τις κατηγορίες αλλά η Αλιγιέ δεν την πιστεύει και της λέει πως θα πει στον Κενάν όλη την αλήθεια και πως είναι έτοιμη αντιμετωπίσει και τις συνέπειες των δικών της πράξεων. Όταν η Αρζού συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να σταματήσει την Αλιγιέ, τη χτυπάει με ένα βάζο στο κεφάλι. Πηγαίνει στο πατέρα της να ζητήσει βοήθεια. Ο Νετζντέτ τη συμβουλεύει να επιστρέψει στο κτήμα και να συμπεριφέρεται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Στην πραγματικότητα όμως δεν θέλει να τη βοηθήσει αλλά να την τιμωρήσει. Την επόμενη μέρα η αστυνομία συλλαμβάνει την Αρζού με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας. Ο Βεϊσέλ βρίσκεται άσχημα μπλεγμένος εξαιτίας της Τουλάι και αναγκάζεται να υποκύψει σε έναν ακόμη εκβιασμό…

Elif - Επεισόδιο 199
Αν και η Αρζού ισχυρίζεται πως δεν έχει κάνει τίποτα, η αστυνομία τη συλλαμβάνει. Η Αρζού με μια δικαιολογία προσπαθεί να κερδίσει λίγο χρόνο για να τηλεφωνήσει στον πατέρα της αλλά εκείνος δεν απαντά. Μέσα στο περιπολικό, η Αρζού συνεχίζει να λέει πως δεν έχει κάνει τίποτα αλλά δεν μπορεί να πείσει κανέναν. Η σύλληψη της τους σοκάρει όλους εκτός από την Αλιγιέ και τον Κενάν. Μαθαίνουν πως κάποιος ενημέρωσε την αστυνομία πως η Αρζού πυροβόλησε τη Ζεϊνέπ. 

 Ο Σελίμ είναι έξαλλος. Η Αρζού ισχυρίζεται πως δεν το έκανε εκείνη αλλά κανείς δεν την πιστεύει. Η Αλιγιέ είναι τελικά εκείνη, που έκανε την καταγγελία στην αστυνομία και ενώ ακολουθούν με τον Κενάν το περιπολικό, του λέει όλα όσα συνέβησαν. Η Ζεϊνέπ συγκλονίζεται όταν ο Σελίμ της λέει πως η Αρζού ήταν εκείνη, που την πυροβόλησε. Η Τουγτσέ είναι σοκαρισμένη από όσα συμβαίνουν και της λένε πως κάλεσαν τη μητέρα της στο τμήμα για να δώσει μια κατάθεση για ένα ατύχημα και πως θα γυρίσει σύντομα αλλά η μικρούλα δεν τους πιστεύει. Όλοι λυπούνται για την Τουγτσέ. 

Όταν η Αρζού δεν επιστρέφει το βράδυ, λένε στην Τουγτσέ ότι η μητέρα της επιβλέπει την ανακαίνιση του εξοχικού και θα επιστρέψει σε λίγες μέρες. Στην κατάθεσή της, η Αρζού λέει στην αστυνομία ότι είχε δανειστεί χρήματα από τοκογλύφους παλιά και πως την είχαν απαγάγει και αναγκάσει να ομολογήσει διάφορα πράγματα, που δεν είχε κάνει και πως ο αληθινός στόχος στο γάμο ήταν εκείνη και ο τραυματισμός της Ζεϊνεπ ήταν τυχαίος. Η αστυνομία ανακρίνει την Αλιγιέ και εκείνη τους λέει πως η Αρζού δεν έχει ανάγκη να δανειστεί χρήματα από κανέναν και πως εκείνη βρήκε το κόσμημά της στο δωμάτιο της Ζεϊνέπ και άκουσε τη συζήτηση ανάμεσα στην Αρζού και τον Ερκούτ και όταν ήρθε αντιμέτωπη μαζί της, η Αρζού της επιτέθηκε. 

 Ο Κενάν είναι πολύ θυμωμένος και δίνει και εκείνος κατάθεση αλλά δεν προσλαμβάνει δικηγόρο για την Αρζού. Την επισκέπτεται στη φυλακή και της λέει πως δεν θα ξαναδεί ούτε εκείνον αλλά ούτε και την Τουγτσέ αν έχει οποιαδήποτε σχέση με τον πυροβολισμό της Ζεϊνέπ. Ο Νετζντέτ δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τη σύλληψη της Αρζού. Η Μελέκ και ο Μελίχ πηγαίνουν στο κτήμα γιατί ανησυχούν για την Ελίφ. Η Μελέκ δεν μπαίνει στο κτήμα, περιμένει από έξω. Η Ελίφ βλέπει τη μητέρα της και χαίρεται πολύ. Θέλει να φύγει μαζί με τη Μελέκ αλλά της λένε πως πρέπει να μείνει στο κτήμα για να συμπαρασταθεί στη Ζεϊνέπ. Αν και λυπάται επειδή δεν μπορεί να είναι με τη μητέρα της, δεν φέρνει αντιρρήσεις. Ο Μουράτ συνεχίζει να ακολουθεί τη Φεριντέ…


Elif - 2ος Κύκλος - Επεισόδιο 200
trailer
Η Αλιγιέ ζητάει συγνώμη στον Κενάν για ό,τι έχει κάνει. Ο Κενάν της απαντάει ότι αν γενικά ζητάει συγνώμη θα πρέπει να πει την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη στους γονείς της Μελέκ. Η Αλιγιέ του λέει πως ήθελε να αποκτήσει τη γη που άνηκε στους γονείς της Μελέκ και όταν εκείνοι αρνήθηκαν προσέλαβε έναν άντρα για αν τους τρομάξει και εκείνος τους σκότωσε κατά λάθος. Από τότε ζει έναν εφιάλτη και λυπάται πολύ για ότι συνέβη. 

 Ο Κενάν είναι πολύ θυμωμένος με τη μητέρα του αλλά και πάλι νιώθει ότι κάτι λείπει από την ιστορία αυτή. Δεν μπορεί να συνδέσει τον Ρασίμ με τον Νετζντέτ με αυτά, που του εξομολογήθηκε η μητέρα του. Πηγαίνει να μιλήσει στη γυναίκα του Ρασίμ αλλά δεν τη βρίσκει. Ο Βεϊσέλ αναγκάζεται να πουλήσει το σπίτι για να πληρώσει το χρέος του. Λέει στον Μουράτ πως χρειάζεται χρήματα αλλά δεν του εξηγεί τον λόγο. Η Αρζού οδηγείται στη φυλακή. 

 Ο Νετζντέτ εξακολουθεί να κρατάει τον Ερκούτ και εκείνος δεν καταλαβαίνει το λόγο. Η Ζεϊνέπ κάνει θεραπεία και ο Σελίμ την υποστηρίζει. Η Τουγτσέ πιστεύει πως θα πάει στο εξοχικό να μείνει με τη μητέρα της και είναι ενθουσιασμένη…

Δεν υπάρχουν σχόλια: