ΣΙΝΕ

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Έλληνας ηθοποιός χώρισε μετά από δέκα χρόνια γάμου

Τα δημοσιεύματα τον ήθελαν από καιρο να έχει χωρίσει, αλλά τόσο εκείνος, όσο και η σύζυγός του δεν είχαν κάνει δηλώσεις που να επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν το γεγονός.

Ωστόσο, το πρωί της Τρίτης,...

μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος επιβέβαιωσε ότι έχει χωρίσει από την επί δέκα χρόνια σύζυγό του Μαρία Εγγλέζου.

«Με την κυρία Εγγλέζου ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε ανδρόγυνο για πάντα. Όταν κάποιοι άνθρωποι έχουν ζήσει μαζί δύσκολες καταστάσεις δεν νομίζω ότι χωρίσουν ποτέ. Το αν ζουν μαζί ή όχι αυτό δεν παίζει κανέναν ρόλο. Ο καθένας συνεχίζει τη ζωή του. Δε με ενόχλησαν τα δημοσιεύματα χωρισμού. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά», είπε.

Θυμίζουμε πως η Μαρία Εγγλέζου είναι η τέταρτη σύζυγος του Μιχάλη Ιατρόπουλου, καθώς ο ηθοποιός έχει παντρευτεί άλλες τρεις φορές και έχει τρία παιδιά από διαφορετικές γυναίκες.

Μίλησε ακόμα και για το τι συνέβαινε στα γυρίσματα της σειράς Ψίθυροι Καρδιάς.

«Αυτό που γινόταν τότε γίνεται και τώρα με μένα γιατί είμαι ένα λαϊκό παιδί. Ήμουν έτοιμος να αντέξω τέτοια δόξα. Δεν έδωσα καμία σημασία. Φρόντισα να έχω πάντα τους ίδιους φίλους, δεν άλλαξα παρέες δε μπήκα σε κανένα κύκλωμα και έτσι κατάφερα να κρατήσω τις ισορροπίες μου. Τα περισσότερα παιδιά βέβαια που συμμετείχαν εκεί είχαν πρόβλημα και συμπεριφοράς και γενικώς καβαλήσανε το καλάμι. Οι περισσότεροι τη δόξα την εξέλαβαν διαφορετικά. Εκτός από σοβαρούς ανθρώπους, τον Αντώνη Αντωνίου, την Ντενίζ Μπαλτσαβιά και τη Μελίνα Μποτέλη που ήταν ήδη πρωταγωνιστές και χορτάτοι από αυτά τα πράγματα, αυτοί που είχαν βγει οι καινούριοι, οι συγκεκριμένοι που δε θέλω να ονομάσω είχαν μια απαίσια συμπεριφορά, και στον κόσμο και στα γυρίσματα και παντού. Δε τους βλέπω ευτυχώς»,είπε.

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: