ΣΙΝΕ

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Κύκλωμα κοκαΐνης: Τι ισχυρίζεται ο γιος της γνωστής αστρολόγου

Μεγάλο, διεθνές κύκλωμα προμήθειας, εισαγωγής και διακίνησης κοκαΐνης στην Ευρώπη και την Αυστραλία με παρακλάδια ακόμα και στην Ελλάδα εξάρθρωσε η...
Δίωξη Ναρκωτικών σε συνεργασία με την αμερικανική DEA και αστυνομικές υπηρεσίες σε Ευρώπη, Λατινική Αμερική και Αυστραλία.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έξι συλλήψεις, ενώ άλλες τρεις για την ίδια υπόθεση έγιναν στην Ελλάδα. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι δύο Έλληνες κι ένας Αλβανός, ενώ ο ένας από τους Έλληνες είναι γιος γνωστής αστρολόγου με συχνές τηλεοπτικές εμφανίσεις, ο οποίος έχει καφετέρια στα Νότια Προάστια.

«Πήγα στις φυτείες κακάο του Εκουαδόρ»

Ο γιος της γνωστής αστρολόγου στην προανακριτική κατάθεση που έδωσε ήταν λακωνικός. Είπε ότι είχε ταξιδέψει μαζί με τον συγκατηγορούμενο του στο Εκουαδόρ προκειμένου να ξεκινήσει μια δουλειά που έχει να κάνει με μεταφορά κακάο.

«Σε συνεργασία που έχω με τον (σ.σ αναφέρεται στον συγκατηγορούμενο του) πήγα στο Εκουαδόρ προκειμένου να κανονίσω μια δουλειά για να κάνουμε από κοινού που είχε να κάνει με μεταφορά κακάο. Όταν έφθασα εκεί πήγα είδα τις φυτείες του κακάο και γνώρισα τους ανθρώπους της εταιρείας και μίλησα μαζί τους για νόμιμη και καθαρή δουλειά”.

Μάλιστα για το σκάφος λέει πως οι συνεργάτες του Εκουαδόρ του ζήτησαν τη “χάρη” να δει το σκάφος, να το φωτογραφίσει και να δώσει τις φωτογραφίες σε έναν Αλβανό στην Ελλάδα. Τότε κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά:

«Κατάλαβα ότι με το σκάφος αυτό δεν θέλανε να μεταφέρουν κακάο αλλά ναρκωτικά και άρχισα να απομακρύνομαι από αυτούς. Πολλές φορές με απείλησαν ότι τους κοροιδεύω. Λόγω αυτού έκανα πίσω με το κακάο», ισχυρίστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: